خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اگر مدیری پیگیر توسعه استان کرمان نباشد ضرورتی برای ماندنش نیست

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 29 تیر 1404 - 13:53
معاون استاندار کرمان با اشاره به وضعیت تأمین کالاهای اساسی و لزوم حمایت از سرمایه گذاران خواستار اقدام فوری برای رفع کمبودها و مشارکت جدی بانک ها در توسعه استان کرمان شد.
استان،كرمان،مرغ،توليد،تأمين،مدارس،كشاورزي،معاون،اقتصادي،سالا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، غلامرضا سالاری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان صبح امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار استان کرمان که با حضور فرمانداران شهرستان‌ها و مدیران بخش‌های کشاورزی، بانکی و بازرگانی برگزار شد، با نگاهی دقیق و انتقادی به وضعیت تأمین کالاهای اساسی، تولید مرغ، حمایت از سرمایه‌گذاران و حتی مسائل اجتماعی مانند شهریه مدارس پرداخت و خواستار اقدام فوری برای رفع کمبودها، حمایت واقعی از تولیدکنندگان، و مشارکت جدی بانک‌ها در توسعه استان شد.
تولید مرغ به اندازه نیاز استان باید انجام شود
سالاری با اشاره به کمبود فعلی مرغ در استان گفت: در حال حاضر، حدود 50 تن کمبود روزانه در تأمین مرغ در استان داریم و با توجه به اینکه استان کرمان خود دارای ظرفیت تولید مرغ است، نباید دچار کمبود باشیم.
اگر نیاز باشد، خروج مرغ از استان را ممنوع خواهیم کرد تا بازار داخل استان تأمین شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان، افزود: در شرایطی که برخی واحدهای مرغداری استان راکد هستند، باید با استفاده از تسهیلات سرمایه در گردش و رفع موانع تولید، این واحدها به چرخه تولید بازگردند.
معاون اقتصادی استاندار با اشاره به محدودیت‌های اقلیمی، گفت: در جنوب استان به دلیل شرایط آب‌وهوایی، امکان جوجه‌ریزی در تمام ماه‌های سال وجود ندارد، بنابراین شمال استان باید بار تأمین مستمر مرغ را به دوش بکشد و فرمانداران هشت شهرستان جنوبی و اداره کل جهاد کشاورزی جنوب استان، وظیفه مستقیم در پیگیری تأمین مرغ دارند.
ذخایر استراتژیک باید حفظ شود
سالاری با تأکید بر تجربه دوران بحران گفت: در دوران جنگ تحمیلی 12 روزه اخیر، استان کرمان با وجود اینکه میزبان جمعیت زیادی بود، خوشبختانه کمترین تنش را تجربه کرد.
این تجربه ثابت می‌کند اگر ذخایر استراتژیک به‌خوبی مدیریت شود، حتی در بحران هم کمبودی نخواهیم داشت.
وی با انتقاد از عملکرد برخی بانک‌ها گفت: بانک‌ها باید در همه زمینه‌های توسعه‌ای استان فعال باشند.
اگر مدیری در بانک کم‌کاری می‌کند، اصراری به ماندن او نیست.
این مدیران باید شخصاً پیگیر مسائل استان در تهران و مرکز کشور باشند؛ قرار نیست استاندار این پیگیری‌ها را انجام دهد.
سالاری افزود: سرمایه‌گذاری‌هایی که در استان انجام شده، با استفاده از منابع عمومی و تسهیلات بانکی بوده و امروز باید از تولید انجام‌شده حمایت کنیم تا این سرمایه‌گذاری‌ها حفظ شود؛ تکلیف مدیران استان، حمایت از تولیدکننده و سرمایه‌گذار است.
ضرورت ایجاد کارخانه فرآوری محصولات کشاورزی
وی با اشاره به مشکلات کشاورزان در فروش محصولات فصلی، گفت: در برخی ماه‌های سال، محصولات کشاورزی مانند گوجه و پیاز روی دست کشاورز می‌ماند و اگر کارخانه‌های فرآوری داشته باشیم، می‌توانیم عرضه مازاد را تبدیل به فرصت اقتصادی کنیم در این راستا احداث کارخانه فرآوری تخم‌مرغ و سایر محصولات کشاورزی باید در دستور کار باشد.
در پایان جلسه، معاون استاندار کرمان به هزینه‌های سنگین آموزش اشاره کرد و گفت: امروز یکی از دغدغه‌های جدی خانواده‌ها، شهریه مدارس فرزندانشان است.
برای ثبت‌نام فرزند پسرم در پیش‌دبستانی در یکی از مدارس کرمان، درخواست مبلغ 40 میلیون تومان از من شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان، ادامه داد: شهریه مدارس غیردولتی بخشی از سبد خانوار محسوب می‌شود و یکی از دستورکارهای این جلسه نیز ورود دستگاه‌ها برای نظارت بر هزینه ثبت‌نام مدارس غیرانتفاعی است.
انتهای پیام/511/