خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمل‌ونقل ریلی ستون فقرات توسعه ایران است - تسنیم

تسنیم | اقتصادی | یکشنبه، 29 تیر 1404 - 13:30
وزیر راه و شهرسازی با بیان این که حمل ونقل ریلی ستون فقرات توسعه ایران است، گفت: شبکه ریلی کشور به 500 دستگاه لکوموتیو نیاز دارد که با این عدد فاصله داریم.
ريلي،صنعت،ايران،ترانزيت،پايدار،شهرسازي،خصوصي،كشور،كمبودهاي،م ...

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی با قدردانی از تلاش‌های گسترده راه‌آهن کشور طی 12 روز جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران،‌ اظهار کرد: باید تشکر ویژه‌ای داشته باشم از صنعت راه‌آهن کشور که در 12 روز جنگ تحمیلی به‌دلیل شرایط خاص جوی، امکان پروازهای هوایی محدود شد و بخش اعظم بار جابه‌جایی بر دوش این صنعت افتاد.
وی ادامه داد: در این مدت همکارانم در بخش خصوصی و دولتی از کارگران و پیمانکاران گرفته تا مهندسان، سوزنبانان و لکوموتیورانان همگی با نجابت و مسئولیت‌پذیری بالا تلاش کردند تا کمترین اختلال به مردم وارد شود.
وی اعتمادبخشی به بخش خصوصی را یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این دوره دانست و افزود: توانسته‌ایم اعتماد بخش خصوصی را جلب کنیم.
امری که در صنعت ریلی با توجه به بازگشت سرمایه نسبتاً کم‌تر نسبت به حمل‌ونقل هوایی و جاده‌ای بسیار ارزشمند است.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ریلی‌سازی یکی از اصلی‌ترین شاخص‌های توسعه‌یافتگی در دنیاست، گفت: در کشورهای پیشرفته یکی از معیارهای ارزیابی توسعه میزان گستردگی شبکه ریلی است؛ ریلی که به شهرسازی جهت می‌دهد و زنجیره توسعه را تکمیل می‌کند.
خطوط ریلی نه‌تنها مصرف سوخت را کاهش می‌دهد، بلکه ایمنی، بهره‌وری و ترانزیت پایدار را نیز تضمین می‌کند.
صادق با اشاره به اهمیت نقش ایران در منطقه تاکید کرد: پل‌های آهنینی که از ایران به کشورهای همسایه کشیده می‌شود نماد ترانزیت پایدار است.
همه کشورها امروز به موقعیت ویژه ایران برای ترانزیت ارزان، ایمن و سریع آگاهند و گفت‌وگوها و کمیسیون‌های مشترک منطقه‌ای نشان داده که این مسیر در حال ثمردهی است.
وی با اشاره به کمبودهای موجود در حوزه حمل‌ونقل ریلی مسافری گفت: در حوزه ناوگان کمبودهای زیادی داریم؛ هم در زمینه لکوموتیو که فاصله قابل‌توجهی با نیاز 500 دستگاهی کشور داریم و هم در بخش واگن‌های مسافری که نیاز به نوسازی 900 واگن وجود دارد.
وی تاکید کرد: سرمایه‌گذاری پایدار در صنعت ریلی، هم برای حمل کالا و هم برای جابه‌جایی مسافر، یک ضرورت توسعه‌ای است و ما با همه توان در حال برداشتن موانع داخلی و مرزی برای تحقق این هدف هستیم.
انتهای پیام/