خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه ۱۳۸ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 29 تیر 1404 - 13:18
روسیه اعلام کرد ۱۳۸ پهپاد اوکراینی از جمله ۲۳ فروند را در منطقه مسکو سرنگون کرده است.
مسكو،حملات،روسيه،منطقه،اعلام،سرنگون

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - وزارت دفاع روسیه و شهردار مسکو اعلام کردند که در حملات شبانه، ۱۴۲ پهپاد را سرنگون کرده اند که از این تعداد، ۲۷ فروند در حریم هوایی منطقه مسکو منهدم شده است.
گزارش‌ها حاکی است این پهپاد‌ها در چندین منطقه از بخش اروپایی روسیه و همچنین بر فراز دریای سیاه مورد هدف قرار گرفته‌اند.
سرگئی سوبیانین، شهردار مسکو حدود ساعت ۱۰:۰۰ به وقت محلی (۰۷:۰۰ گرینویچ) در پیامی در تلگرام اعلام کرد که در حملات اخیر، چهار پهپاد که به سمت پایتخت در حرکت بودند، صبح روز یکشنبه سرنگون شده‌اند.
بر اساس اعلام سازمان نظارت بر هوانوردی روسیه (روس‌اویاتسیا)، چهار فرودگاه اصلی مسکو شامل «شرمتیه‌وا، ونوکوو، دامودهدوو و ژوکوفسکی» تحت تأثیر این حملات قرار گرفته‌اند که منجر به تغییر مسیر ۱۳۴ پرواز شد.
تا ساعت ۱۰:۰۰ به وقت مسکو، تنها دو فرودگاه ونوکوو (در منطقه مسکو) و گرابتسِو (در منطقه کالوگا) به روی ترافیک هوایی بسته باقی مانده‌اند.
هنوز هیچ واکنش رسمی از سوی مقامات اوکراینی در مورد این اعلامیه روسیه منتشر نشده است.
این حملات در حالی صورت می‌گیرد که تنش‌ها بین دو کشور در جبهه‌های مختلف ادامه دارد.
منبع: العربیه انگلیسی