خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خدمات‌رسانی بی‌وقفه مترو در دفاع مقدس ۱۲ روزه

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 29 تیر 1404 - 12:23
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران گفت: دغدغه شرکت بهره‌برداری مترو تهران در ۱۲ روز دفاع مقدس این بود که خدمات روزانه و عمومی مترو کماکان ادامه‌دار باشد.
مترو،تهران،شركت،ارائه،روز،ريلي،حومه،مديرعامل،اظهار

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود لطفی مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۳۰۰ کیلومتر خط ریلی و ۱۶۰ ایستگاه خدمات‌رسانی در متروی تهران وجود دارد و روزانه ۲ میلیون سفر در شبکه ریلی تهران انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه جمعیت ۱۷ استان کشورمان از ۲ میلیون نفر کمتر است افزود: ما روزانه خدمات مترویی را به‌اندازه این استان‌ها ارائه می‌دهیم و همکاران مترو با دانش بسیار بالا در تلاش‌اند تا خدمت ایمن و باکیفیت را به مردم ارائه دهند.
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه با اشاره به اینکه بیش از ۴۰ درصد حمل‌ونقل عمومی تهران بر عهده مترو است گفت: اگر ۲ میلیون سفر را در شبکه ریلی شهر تهران به‌عنوان شهر زیرزمینی نداشتیم قطعاً شرایط حمل‌ونقلی و ترافیکی شهر تهران به شکل دیگری بود.
این مقام مسئول گسترش خطوط مترو در سال‌های مختلف و ارائه خدمات مترو را مثال‌زدنی خواند و اظهار کرد: مدیریت شهری و معاونت ترافیکی تا پایان امسال ناوگان جدیدی را در بخش مترو احداث خواهند کرد و برای اینکه سرفاصله قطارها به پنج دقیقه برسد باید امکانات حمل‌ونقل مترو را دوبرابر کنیم.
لطفی همچنین با اشاره به خدمات‌رسانی بی‌وقفه مترو در دفاع مقدس ۱۲ روزه و قابلیت مترو برای استفاده به‌عنوان پناهگاه عنوان کرد: مهم‌ترین دغدغه شرکت بهره‌برداری مترو تهران طی ۱۲ روز دفاع مقدس این بود که خدمات روزانه و عمومی مترو کماکان و بدون توقف ادامه‌دار باشد و لذا جلسه ستاد بحران را در متروی تهران از ابتدای جنگ تا پایان روز جنگ تشکیل دادیم.
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه اظهار کرد: خدمتی که شرکت بهره‌برداری مترو تهران به مردم ارائه می‌دهد بسیار پرزحمت و یک خدمت ۳۶۵ روزه ۲۴ ساعته است که تعطیلی ندارد.
ما در روز عید غدیر و نمازجمعه پس از جنگ جابه‌جایی بسیار بالایی داشتیم و در روز تشییع جنازه پیکر مطهر سرداران شهید نیز حدود ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر را در تهران جابه‌جا کردیم.
وی افزود: شهروندان تهرانی فقط از لحظه‌ای که در فضای مترو قرار می‌گیرند تا لحظه‌ای که پیاده می‌شوند را می‌بینند و متأسفانه بسیاری از زحمات همکاران ما دیده نمی‌شود؛ ازاین‌رو باید با هم‌فکری شهروندان به سمتی برویم که تجربه مسافران را ارتقا دهیم.