خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توکلی: از گل‌محمدی ناراحت نیستم/ پیکان انتخاب خوبی بود - تسنیم

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 29 تیر 1404 - 12:11
مدافع فصل گذشته تیم فوتبال فولاد تأکید کرد، از یحیی گل محمدی بابت نیمکت نشینی در این تیم ناراحت نیست.
مربي،باشگاه،يحيي،بابت،خوزستان

شاهین توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره جدایی‌اش از فولاد خوزستان اظهار داشت: من دو سال در خدمت این تیم بودم و روزهای خوبی را در کنار مردم خوزستان تجربه کردم.
باشگاه فولاد یک باشگاه حرفه‌ای است و باید از مدیران باشگاه و همچنین یحیی گل‌محمدی تشکر کنم.
بعد از دو سال حضور در خوزستان، تصمیم من این بود که در تهران و در کنار پدر و مادرم باشم، به همین دلیل وقتی پیشنهاد پیکان رسید، در نهایت تصمیم به انتخاب این تیم گرفت.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: پیکان تیم خوبی است و فکر می‌کنم انتخاب خوبی انجام دادم و امیدوارم جواب اعتماد سعید دقیقی و باشگاه پیکان را بدهم.
ما بازیکنان جوان و باانگیزه‌ای داریم و تلاش می‌کنیم تا در فصل جدید بهترین نتایج ممکن را بگیریم.
توکلی راجع به کار کردن با یحیی گل‌محمدی و اینکه آیا بابت نیمکت‌نشینی از این مربی ناراحت نیست، تصریح کرد: من چیزهای زیادی از این مربی یاد گرفتم و گل‌محمدی را یک مربی صاحب سبک می‌دانم.
من بابت نیمکت‌نشینی از این مربی ناراحت نیستم و طبیعتاً هر مربی تفکر و سلیقه خاص خودش را دارد و در نهایت هم باید بابت نتایج و عملکردش پاسخگو باشد.
برای فولاد و یحیی گل‌محمدی آرزوی موفقیت دارم.
انتهای پیام/