خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صادرات ۵۲ میلیون و ۳۷۴ هزار دلاری کالا از گمرکات سیستان و بلوچستان

مهر | اقتصادی | یکشنبه، 29 تیر 1404 - 11:52
ناظر گمرکات سیستان و بلوچستان، اعلام کرد: در ۳ ماهه نخست سال ۱۴۰۴، حدود ۵۶۷ هزار و ۹۲۵ تن کالا به ارزش ۵۲ میلیون و ۳۷۴ هزار دلار از طریق گمرکات استان صادر شده است.
درصد،گمركات،افزايش،مشابه

به گزارش خبرگزاری مهر، قربان کریمی ناظر گمرکات سیستان و بلوچستان، اعلام کرد: در ۳ ماهه نخست سال ۱۴۰۴، حدود ۵۶۷ هزار و ۹۲۵ تن کالا به ارزش ۵۲ میلیون و ۳۷۴ هزار دلار از طریق گمرکات استان صادر شده است.
وی افزود: میزان صادرات نسبت به مدت مشابه سال گذشته، از نظر وزنی ۲۲ درصد افزایش و از نظر ارزشی ۲۰ درصد کاهش داشته است.
ناظر گمرکات سیستان و بلوچستان همچنین در خصوص واردات از گمرکات این استان گفت: در ۳ ماهه نخست سال جاری، ۶۵۷ هزار و ۷۵۱ تن کالا به ارزش ۵۳۳ میلیون و ۹۳۹ هزار دلار از طریق گمرکات سیستان و بلوچستان وارد کشور شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، از نظر ارزشی ۱۸ درصد و از نظر وزنی ۶۱ درصد افزایش نشان می‌دهد.
مدیرکل گمرک زاهدان درباره ترانزیت خارجی نیز گفت: حجم ترانزیت خارجی در ۳ ماهه نخست امسال ۲۸۸ هزار و ۵۲۷ تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۲ درصد افزایش داشته است.
کریمی همچنین از افزایش تردد مسافری خبر داد و افزود: در این مدت، ۱۰۰ هزار و ۹۱ نفر از طریق مرزهای استان وارد کشور شده اند که نسبت به سال گذشته ۵ درصد رشد داشته است.
همچنین، ۱۰۰ هزار و ۶۲۱ نفر از کشور خارج شده‌اند که ۲۵ درصد افزایش را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد.