خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استفاده از ظروف تفلون بازسازی‌شده ممنوع - تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 29 تیر 1404 - 11:30
معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و داروبا اشاره به نتایج آزمایش های انجام شده، نسبت به استفاده از ظروف تفلون بازسازی شده هشدار داد و تأکید کرد که این ظروف می توانند عامل انتقال مواد سمی به غذای مصرف کنندگان باشند.
تفلون،ظروف،پوشش،خيرالهي،بازسازي،آسيب

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، کلثوم خیرالهی ضمن بیان اینکه در فرآیند بازسازی ظروف تفلون معمولاً نظارتی بر کیفیت مواد اولیه وجود ندارد، گفت: در بسیاری از موارد، پوشش‌های استفاده‌شده غیراستاندارد و نامطمئن‌اند و در اثر حرارت می‌توانند ترکیبات مضر را وارد غذا کنند.
وی افزود: چنانچه پوشش تفلون ظرفی آسیب دیده یا جدا شده باشد، به‌هیچ‌وجه نباید دوباره مورد استفاده قرار گیرد.
تماس مواد غذایی با فلز پایه می‌تواند باعث آزاد شدن فلزات سنگین و دیگر آلاینده‌های خطرناک شود.
معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع با تأکید بر ضرورت آگاهی‌رسانی عمومی ادامه داد: ظروف بازسازی شده که مجدداً وارد بازار می‌شوند، به‌طور معمول فاقد استانداردهای ایمنی و بهداشتی لازم‌اند و استفاده از آن‌ها به‌شدت سلامت مصرف‌کنندگان را تهدید می‌کند.
خیرالهی از مردم خواست هنگام خرید ظروف تفلون، دقت کافی را داشته باشند و صرفاً از محصولات دارای مجوز معتبر و با پوشش سالم استفاده کنند و در صورت بروز آسیب در پوشش ظرف، بلافاصله آن را از چرخه مصرف خارج کنند.
انتهای پیام/