خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماینده آمریکا: همه گروه‌ها در سوریه باید سلاح‌های خود را زمین بگذارند

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 29 تیر 1404 - 11:18
در پی تحولات اخیر در سوریه به ویژه استان سویداء، نماینده آمریکا در سوریه با بیان اینکه این کشور در مرحله حساسی قرار دارد، خواستار برقراری صلح و گفت‌وگو در سوریه شد.
سوريه،باراك،ايالات،متحده،دولت،قرار،بگذارند،متوقف

به گزارش مشرق، «تام باراک»، نماینده ویژه ایالات متحده در سوریه، در پستی در حساب کاربری ایکس خود گفت که تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس جمهور ایالات متحده، برای لغو تحریم‌ها علیه سوریه گامی اساسی بود.
به نقل از خبرگزاری سما، باراک خاطرنشان کرد که این تصمیم «به مردم سوریه فرصتی داده است تا از سال‌ها رنج و جنایات غیرقابل تصور عبور کنند.»
وی افزود جامعه بین‌المللی که با خوش‌بینی محتاطانه، تلاش سوریه برای گذار از میراث درد به آینده‌ای روشن‌تر را نظاره کرده است، تا حد زیادی از دولت نوپای سوریه حمایت کرده است.
باراک ادامه داد: «با این حال، این جاه‌طلبی شکننده اکنون تحت الشعاع یک شوک عمیق قرار گرفته است، زیرا اقدامات وحشیانه‌ای که توسط جناح‌های متخاصم در میدان انجام می‌شود، اقتدار دولت را تضعیف و هرگونه نظم ظاهری را بی‌ثبات می‌کند.»
نماینده ویژه ایالات متحده در سوریه در پست خود از همه جناح‌ها خواست که فوراً سلاح‌های خود را زمین بگذارند، خصومت‌ها را متوقف کنند و چرخه انتقام قبیله‌ای را کنار بگذارند.
او پست خود را با تاکید بر این نکته به پایان رساند که «سوریه در یک مقطع حساس قرار دارد.
صلح و گفت‌وگو باید حاکم شود و این دو پارامتر باید همین حالا اعمال شوند.»
اخیرا درگیری‌هایی میان گروه‌های مسلح دروزی‌ و بادیه‌نشینان در استان سویداء رخ داد که با مداخله نیروهای نظامی دولت انتقالی در سوریه متوقف شد.
رژیم صهیونیستی نیز به بهانه حمایت از جامعه دروزی در سوریه، اهدافی را در دمشق هدف قرار داد.