خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخستین موبایل جهان با باتری ۱۰ هزار میلی آمپری در راه است

مهر | دانش و فناوری | یکشنبه، 29 تیر 1404 - 10:18
افشاگری با نام «Digital Chat Station» فاش کرده یک موبایل میان رده با باتری عظیم ۱۰ هزار میلی آمپر ساعتی در حال آزمایش است که احتمالا در نیمه نخست ۲۰۲۶ میلادی عرضه می شود.
باتري،موبايل،ظرفيت،سيليكون،آمپري،كانسپت،ريل،ميلي،هرچند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گیزموچاینا، اگر این امر صحت داشته باشد، نخستین باری خواهد بود که یک موبایل با چنین باتری عظیمی عرضه می شود.
هرچند این افشاگر فاش نکرده چه برندی این موبایل را تولید می کند، اما ممکن است تولید کننده آن ریل می باشد که قبلا یک کانسپت موبایل با باتری ۱۰ هزارمیلی آمپری را نمایش داده بود.
ظهور باتری هایی با ظرفیت های عظیم رابطه نزدیکی با گسترش استفاده از فناوری الکترود منفی سیلیکون-کربن دارد.
باتری های سیلیکون کربن در مقایسه با باتری‌های سنتی مبتنی بر گرافیت که حداکثر ظرفیتشان حدود ۳۷۲ میلی‌آمپر ساعت در هر گرم است، در تئوری می‌توانند تا ۴۲۰۰ میلی‌آمپر ساعت در هر گرم ظرفیت ارائه دهند.
چنین ظرفیت بالاتری به تولیدکنندگان امکان می‌دهد که عمر باتری را بدون آنکه نیاز به افزایش چشمگیر در اندازه فیزیکی آن باشد، به‌طور قابل‌توجهی افزایش دهند.
طبق گزارش ها موبایل کانسپت ریل می از یک باتری با نسبت ۱۰ درصد سیلیکون استفاده می کند و چگالی انرژی آن نیز به ۸۸۷ وات‌ساعت بر لیتر (Wh/L) می‌رسد که یکی از بالاترین مقادیر در صنعت محسوب می‌شود.
با چنین دستاوردی می توان تصور کرد در آینده باتری های عظیم نیازمند طراحی های حجیم نخواهند بود.
البته هنوز هیچ اطلاعاتی درباره عرضه رسمی دستگاهی با این مشخصه منتشر نشده اما با توجه به افشاگری های جدید، ایده یک موبایل با باتری ۱۰ هزار میلی آمپرساعتی چندان دور از دسترس به نظر نمی رسد.
نکته جالب آنکه به گفته منبع آگاه این موبایل فقط ۸.۵ میلیمتر ضخامت خواهد داشت که با بسیاری از موبایل های استاندارد فعلی قابل مقایسه است.
هرچند باور این امر عجیب به نظر می رسد اما هم اکنون موبایل هایی با باتری سیلیکون کربنی ظرفیت بالا و طراحی نازک در چین موجود هستند.
به عنوان مثال دستگاه «آنر پاور» سلول باتری هشت هزار میلی آمپری با شاسی هشت میلیمتری دارد.