خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حزب لبنانی: دمشق مانع مداخلات «اسرائیل» در امور داخلی سوریه شود

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 29 تیر 1404 - 09:52
حزب سوسیالیست ترقی خواه لبنان از رژیم جولانی خواست مانع مداخلات رژیم صهیونیستی در سوریه شود.
سوريه،بس،حاكميت،رژيم،آتش،استان،جولاني،دروزي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، حزب سوسیالیست ترقی خواه لبنان با صدور بیانیه‌ای تاکید کرد: از حاکمیت کنونی سوریه، ساکنان سویدا و عشایر عربی می‌خواهیم برای اجرای آتش بس که بسیار مهم‌تر از اقدامات انتقام جویانه است تلاش کنند.
این اقدام در راستای محافظت از امنیت و ثبات سوریه صورت می‌گیرد.
در ادامه این بیانیه آمده است: از حاکمیت سوریه می‌خواهیم برای به دست گرفتن اوضاع آشفته در استان سویدا و توقف حملات علیه روستاهای دروزی نشین در جبل العرب تلاش کند تا بدین ترتیب مانع مداخلات اسرائیل در سوریه شود.
حزب لبنانی مذکور اضافه کرد: اجرای آتش بس آغاز ورود به مرحله دوم یعنی گفتگوهای سیاسی با هدف ادغام استان سویدا در حاکمیت سوریه و نهادهای رسمی این کشور به شمار می‌رود.
لازم به ذکر است که روز گذشته رژیم تروریستی جولانی از آغاز آتش بس در استان سویدا و توقف درگیری‌ها میان دروزی ها و عشایر وابسته به این رژیم خبر داد.
حملات عناصر جولانی به سویدا و تشدید درگیری‌ها در این منطقه نزدیک به ۲ هزار کشته و زخمی برجای گذاشته است.
رژیم صهیونیستی نیز با ماهی گرفتن از آب گل آلود سوریه به دنبال تجزیه جنوب این کشور است.