خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کسری بودجه احتمال تاخیر در بازگشایی مدارس اسرائیل را تقویت کرد

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 28 تیر 1404 - 23:30
وزیر آموزش و پرورش اسرائیل تهدید کرد در صورتی که وزیر دارایی این رژیم به رویکرد خود در  عدم تامین بودجه ادامه دهد، احتمالا امسال مدارس اسرائیل در موعد مقرر خود بازگشایی نخواهند شد.
امنيت،بودجه،تامين،وزير،موسسات،امنيتي،رژيم،آموزشي

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه معاریو در خبری در این رابطه اعلام کرد یوآف کیش، وزیر آموزش اسرائیل از بتسلئیل اسموتریچ وزیر درایی اسرائیل خواست تا فورا بودجه اختصاص یافته برای تقویت ساختار امنیتی مدارس را به حساب این وزارت واریز کند وگرنه مدارس در موعد خود در ابتدای سال تحصیلی بازگشایی نخواهند شد.
کیش در نامه خود به وزیر دارایی به اسموتریچ هشدار داد، ایتمار بن گویر وزیر امنیت داخلی به من خبر داده است که از 1 سپتامبر 2025 وزارت امنیت داخلی دیگر هزینه امنیتی موسسات آموزشی را به دلیل کسری شدید بودجه نخواهد پرداخت.
او در ادامه نامه خود آورده است: پس معقولانه نیست که در سایه چالش‌های امنیتی پیچیده و شرایط جنگی که ما در آن به سر می‌بریم، تامین امنیت موسسات آموزشی متوقف شود، سازمان‌ها و نهادهای محلی هم توانمندی مالی کافی برای به عهده گرفتن امنیت را ندارند و مشخص است که در شرایط فعلی توقف تامین بودجه به معنای چشم پوشی از تامین امنیت دانش آموزان اسرائیلی خواهد بود.
از اینرو به شما اطلاع می‌دهم که در سایه نبود تضمین برای حفظ امنیت دانش آموزان خبری از بازگشایی سال تحصیلی هم نخواهد بود، پس از شما می‌خواهم تا به ادامه تامین کامل بودجه امنیت موسسات آموزشی همچون سال‌های دراز گذشته اقدام کنید.
لازم به ذکر است، جنگ‌های متعدد رژیم صهیونیست هزینه‌های گزاف و غیر قابل تصوری را برای این رژیم به همراه آورده و این رژیم را با کسر بودجه بسیار گسترده‌ای مواجه کرده است.
انتهای پیام/