آمار شوکآور مصرف سیگار در بریتانیا: مصرف به ۸۷ میلیون نخ رسیده است
بر اساس مطالعهای جدید که توسط سازمان تحقیقات سرطان بریتانیا و دانشگاه کالج لندن انجام شده، بریتانیاییها سالانه حدود ۲۸.۶ میلیارد نخ سیگار مصرف میکنند که معادل ۷۸ میلیون سیگار در روز است.

بر اساس مطالعهای جدید که توسط سازمان تحقیقات سرطان بریتانیا و دانشگاه کالج لندن انجام شده، بریتانیاییها سالانه حدود ۲۸.۶ میلیارد نخ سیگار مصرف میکنند که معادل ۷۸ میلیون سیگار در روز است.
کد خبر: 724888 | ۱۴۰۴/۰۴/۲۸ ۲۳:۰۰:۰۰
بر اساس مطالعهای جدید که توسط سازمان تحقیقات سرطان بریتانیا و دانشگاه کالج لندن انجام شده، بریتانیاییها سالانه حدود ۲۸,۶ میلیارد نخ سیگار مصرف میکنند که معادل ۷۸ میلیون سیگار در روز است.
به گزارش اعتمادآنلاین، رسانههای عربی اعلام کردند، این آمار بر پایه دادههای مطالعه ابزارهای دخانیات جمعآوریشده بین سالهای ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۴ و با بررسی عادات دخانی ۷۷,۷۹۶ فرد سیگاری در بریتانیا به دست آمده است.
این مطالعه نشان میدهد که سیگار کشیدن همچنان چالشی بزرگ برای سلامت عمومی در این کشور است و سالانه تا ۱۴۰,۰۰۰ تن زباله سمی غیرقابل تجزیه تولید میکند.
این ارقام نگرانی کارشناسان را برانگیخته، زیرا پیشبینی میشود انگلستان نتواند به هدف کاهش نرخ سیگاریها به ۵ درصد تا سال ۲۰۳۰ دست یابد و احتمالاً این هدف تا سال ۲۰۳۹ محقق نشود.
سازمانهای بهداشتی بریتانیا از دولت این کشور خواستهاند تا هرچه سریعتر لایحه دخانیات و ویپ را تصویب کند.
این لایحه با هدف جلوگیری قانونی از سیگار کشیدن برای افراد متولد پس از اول ژانویه ۲۰۰۹ طراحی شده است.
سیگار کشیدن یکی از بزرگترین چالشهای سلامت عمومی در جهان است و طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، سالانه بیش از ۷ میلیون مرگ را رقم میزند که ۱,۶ میلیون مورد آن ناشی از دود دست دوم، یعنی دود سیگار دیگران است.
در بریتانیا، نرخ سیگاریها طی دهههای گذشته به طور چشمگیری کاهش یافته است.
بر اساس آمارهای اعلامشده این نسبت از ۵۱ درصد بزرگسالان در سال ۱۹۶۰ به ۱۱,۹ درصد (حدود ۶ میلیون نفر) در سال ۲۰۲۳، که پایینترین نرخ ثبتشده از سال ۲۰۱۱ محسوب میشود، رسیده است.
با این حال، سیگار همچنان عامل اصلی مرگومیرهای قابل پیشگیری در بریتانیاست و سالانه حدود ۷۸,۰۰۰ مرگ ناشی از بیماریهای مرتبط مانند سرطان ریه و بیماریهای قلبی را به دنبال دارد.
دادهها نشان میدهد که گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ سال با ۱۴ درصد بالاترین نرخ سیگار کشیدن را در سال ۲۰۲۳ داشته، در حالی که افراد بالای ۶۵ سال با ۸,۳ درصد کمترین نرخ را ثبت کردهاند.