خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسانه اسرائیلی: بی تفاوتی مانعی برای انتشار واقعیت جنایات ما در جهان نیست

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 28 تیر 1404 - 19:53
یک رسانه عبری زبان خطاب به جامعه اسرائیل تاکید کرد، بی تفاوتی ما به جنایاتی که ارتش اسرائیل در حال ارتکاب آن در نوار غزه می شود، به معنای نادیده گرفته شدن این جنایات در جهان نیست.
اسرائيل،ارتش،نفر،بيگناه،كليسا،خانواده،اصابت،غزه،موشك،كشته،را ...

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه هاآرتص در مقاله‌ای در این رابطه نوشت، در صف‌های دریافت آب و غذا، در منازل، در چادرها و در کلیساهای این هفته صدها نفر بیگناه در نوار غزه کشته شدند.
ارتش اسرائیل حتی نیازی برای تشریح سیاست‌های شلیک به سوی این جمعیت هم نمی‌بیند.
مردی در حالی که جسد پسرش را که با یک پارچه آبی رنگ پوشیده شده، در خیابان با خود حمل می‌کند، پسر کوچکترش که برادر فرد کشته شده است در کنارشان حرکت کرده و گریه کنان پای برادر مرده‌اش را بغل می‌کند.
پدر با عصبانیت رو به پسر نوجوان کشته شده‌اش که صورتش آغشته به خون است، فریاد می‌زند، چرا برای آوردن آب رفتی؟
این نوجوان به همراه هفت نفر دیگر با یک موشک ارتش اسرائیل در حالی که در صف دریافت آب ایستاده بودند، کشته شدند.
این حادثه سه روز بعد از اصابت یک موشک ارتش اسرائیل به خیابانی در دیر البلح و در میان جمعی از مردم که برای گرفتن غذا ایستاده بودند، رخ داد.
تصاویر زیادی هم از لحظات اولیه اصابت موشک‌ها در میان اهالی غزه منتشر شده است، یکی از آنها تصاویر گرد و غبار را نشان می‌دهد که در میان آنها می‌توان کودکان، زنان و مردان را که روی زمین افتاده‌اند و دست و پایشان قطع شده است را می‌توان دید، همچنان 15 جسد از جمله جسد 9 کودک روی زمین باقی مانده است.
براساس آمار وزارت بهداشت حماس فقط طی هفته گذشته 750 نفر کشته شدند، این آمار فقط مربوط به کسانی است که این نهاد از کشته شدن آنها مطلع شد در حالی که صدها نفر دیگر در جنایات دیگری طی هفته گذشته از پای در آمدند که تعداد قابل توجهی از آنها در مسیر و اطراف مراکز توزیع غذا به این سرنوشت دچار شدند.
صبح روز سه شنبه یک موشک منزل مسکونی خانواده عرفات را در حی التفاح مورد اصابت قرار داد، بانوی 35 ساله خانواده از این مهلکه جان سالم به در برد، تصاویر منتشر شده التماس هایش را برای نجات بقیه اعضای خانواده ثبت کرده‌اند اما نیروهای امدادی قادر به کمک کردند نبودند، چون پهپاد اسرائیلی به هر فردی که به این نقطه نزدیک می‌شد، شلیک می‌کرد، هشت ساعت طول کشید تا نیروهای امداد موفق شدند به ساختمان نزدیک شوند، اما در آن زمان کسی در قید حیات نبود و 13 نفر از اعضای این خانواده همگی کشته شدند که اکثر آنها همچنان زیر آوار هستند.
روز سه شنبه هم کلیسایی که تنها پناهگاه باقی مانده برای مسیحیان نوار غزه محسوب می‌شد هم مورد حمله قرار گرفت و 8 نفر در آن کشته یا به شدت مجروح شدند.
همانطور که در مورد خانواده عرفات رخ داد، کلیسا از ارتش اسرائیل خواست تا از ادامه تیراندازی به سوی کلیسا امتناع کرده تا زمینه تخلیه کشته‌ها و مجروحین فراهم شود اما ارتش اسرائیل در پاسخ درخواست کرد تا مختصات دقیق کلیسا را بدهد تا دستورات لازم در این رابطه صادر گردد.
این همان پاسخی بود که قبل از این به خبرنگاران در رابطه با خانه عرفات هم داده شده بود.
به اعتراف نیر حسون نویسنده مقاله هاآرتص، این دقیقا رفتاری است که دولت دارای داعیه دموکراسی از خود در این موارد نشان می‌دهد، از روزنامه نگاران درخواست 16 رقم مختصات را می‌کند تا بعد از آن شاید در مورد قتل عام ده‌ها نفر بیگناه توضیح بدهد، این همان شرایط دیوانه واری است که ما اکنون به آن عادت کرده‌ایم.
از میان تمام اقدامات (جنایاتی) که اسرائیل در غزه مرتکب شده فقط در دو مورد تل آویو خود را موظف به پاسخگویی یافته است، یکی در مورد حمله به خطوط آبرسانی که در مورد آن مدعی شد اختلال در شلیک سلاح باعث اصابت موشک به نقطه‌ای در چند ده متری هدف اصلی شد و در مورد حمله به کلیسا که وزارت خارجه در بیانیه‌ای تاسف عمیق خود را از زیان‌های وارد شده به ساختمان کلیسا و نه کشته و زخمی‌ شدن افراد بیگناه ابراز داشت.
در هر دو مورد هم ادعا شد که ارتش اسرائیل قرار است در مورد این حادثه تحقیق کند.
اما در رابطه با دیگر موارد، هیچ اظهار نظر یا واکنشی صورت نگرفته است، در حالی که ارتش اسرائیل روزانه ده‌ها فلسطینی بیگناه را به خاک و خون می‌کشد، ظاهرا مدت‌های مدیدی است که ارتش اسرائیل دیگر به کشتن کودکان، زنان و مردان بیگناه به عنوان یک مشکل اخلاقی و حتی حرفه‌ای هم نمی‌نگرد، این در حالی است که جامعه اسرائیل حق دارد که بداند این نوع اقدامات چه میزان ضرر و زیان در جامعه جهانی به آن وارد کرده است.
واکنش هایی که از آتش زدن فراخوان حضور در ارتش توسط برخی جوانان اسرائیلی گرفته تا تحریم علنی و سری اسرائیل و ساختار نظامی آن، تحریم بخش‌های آکادمیک و صنعتی و فریادهای مرگ بر ارتش اسرائیل که از یک کنسرت در انگلستان آغاز و اکنون در تمامی شبکه‌های اجتماعی در سطح جهان منتشر شده است، درحالی که عدم باور تفسیرهای اسرائیل توسط خبرنگاران خارجی همگی از تبعات این امر است.
این فقط بخشی از زیان‌های وارد شده به اسرائیل به دلیل سیاست اجازه شلیک‌های آزاد است که به جامعه اسرائیل وارد شده است در حالی که در آینده تبعات گسترده آن را از طریق تبعات شوک‌های وارد شده به نظامیان اسرائیل و بازتاب این نوع اقدامات در رفتارهای بعدی آنها که به صورت خشونت و بی تفاوتی نسبت به مشکلات دیگران نمود پیدا می‌کند، خواهیم دید و به طور حتم این قساوت و خشونت به جامعه اسرائیل هم تسری پیدا می‌کند.
انتهای پیام/***