سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جلسه پارلمان عراق با محوریت حملات پهپادی به اقلیم و آتش سوزی الکوت

مهر | بین‌الملل | شنبه، 28 تیر 1404 - 16:06
پارلمان عراق فردا جلسه ای درباره حملات پهپادی به میادین نفتی در اقلیم کردستان عراق و نیز آتش سوزی مرگبار در شهر الکوت در استان واسط، برگزار خواهد کرد.
عراق،منجر،بررسي،الكوت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری عراقی واع، پارلمان عراق فردا دوشنبه جلسه‌ای فوق العاده برای بررسی دو موضوع مهم برگزار می‌کند.
منابع عراقی اعلام کردند که قرار است در این جلسه، مساله آتش سوزی در شهر الکوت که موجب جان باختن شماری از شهروندان شد، بررسی شود.
پارلمان عراق همچنین در این جلسه فوق العاده، حملات با پهپادهای انتحاری به زیرساخت‌های اقلیم کردستان عراق را بررسی می‌کند.
گفتنی است آتش سوزی در یک هایپرمارکت در شهر الکوت در استان واسط واقع در شرق عراق، منجر به جان باختن و مجروج شدن شمار زیادی منجر شد.
اخیراً حملات پهپادی به میادین نفتی اقلیم کردستان عراق نیز افزایش یافته و منجر به توقف فعالیت برخی میادین نفتی شده است.