خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری جشنواره ورزش‌های همگانی دانشجویان علوم پزشکی به صورت مجازی

مهر | دین و اندیشه | شنبه، 28 تیر 1404 - 14:06
سومین جشنواره مجازی ورزش‌های همگانی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی در ۷ رشته ورزشی برگزار می‌شود.
دانشگاه،پزشكي،دانشجويان،علوم،رشته،جشنواره

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی ایران، با توجه به عدم حضور دانشجویان در دانشگاه‌ها، تغییر زمان برگزاری امتحانات و همچنین تعویق پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان به‌صورت حضوری، اداره تربیت بدنی اداره‌کل فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی ایران در نظر دارد سومین جشنواره مجازی ورزش‌های همگانی دانشجویان دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور را برگزار کند.
این جشنواره با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و به تفکیک جنسیت (دختران و پسران) در هفت رشته ورزشی برگزار می‌شود که شامل شش رشته طناب‌زنی، آمادگی جسمانی، هدف‌زنی والیبال، تکواندو پومسه، کاراته کاتا و روپایی به‌صورت آفلاین و رشته دارت به‌صورت آنلاین خواهد بود.
در پایان جشنواره، عملکرد هر دانشگاه بر اساس نسبت تعداد شرکت‌کنندگان به کل دانشجویان آن دانشگاه مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.
سپس، در قالب سه تیپ (تیپ ۱، ۲ و ۳) دانشگاه‌ها و دانشکده‌های برتر معرفی و از مدیران و کارشناسان فعال در این حوزه تقدیر به عمل خواهد آمد.