سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۱۶ میلیون لیتر سوخت قاچاق با سوء استفاده از کارت‌

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 28 تیر 1404 - 13:52
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف ۱۶ میلیون لیتر سوخت قاچاق با سوءاستفاده از کارت‌های سوخت خبر داد.
سوخت،قاچاق،جايگاه،پليس،امنيت،اقتصادي،كارت،كشف،شناسايي

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه با توجه به تخریب و آسیبی که قاچاق به اقتصاد و بنیان سایر حوزه‌های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و … کشور وارد می‌کند و از این رو مقابله با پدیده قاچاق بطور ویژه در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی سراسر کشور قرار دارد، بیان داشت: با رصد، پایش و بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد در روستایی در غرب شهرستان بندر عباس با تبانی مدیر و کارکنان جایگاه سوخت به صورت سازمان یافته با سو استفاده از کارت‌های سوخت یارانه‌ای مهاجر و با بهره گیری از خودروهای سنگین مجهز به باک‌های غیر مجاز اقدام به خارج نمودن سوخت تخصیص داده شده به جایگاه سوخت به مکان‌های دیگر می‌کردند.
وی افزود: با برسی‌های صورت گرفته مشخص شد اعضا این باند، سوخت‌های یارانه‌ای را در سریع‌ترین زمان ممکن از این جایگاه سوخت به نقاطی دیگر از جمله حاشیه ساحلی بندر عباس انتقال و در فرصت مناسب به کشورهای حاشیه حوزه خلیج فارس قاچاق می‌کردند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه از این جایگاه سوخت بیش ۱۸۰ کارت سوخت مهاجر (کارت‌هایی که مربوط به خودروهای مختلف بوده و در محلی یا استانی دیگر از سهمیه آنان به صورت غیر مجاز استفاده شود) کشف و خودروهایی که کارت‌های آنان در این جایگاه سوخت کشف شد توقیف و کارت سوخت و کارت هوشمند این خودروها مسدود شد، گفت: در بررسی این پرونده بیش از ۲۰۰ نفر از عواملی که در قاچاق سوخت فعالیت داشته اند شناسایی، احضار و یا جلب شدند.
سردار رحیمی با اشاره به اینکه ۲۰ نفر از عوامل اصلی این شبکه قاچاق سوخت شناسایی و دستگیر شدند، عنوان داشت: با اقدامات صورت گرفته حساب‌های بانکی متهمان با گردش حساب‌های بیش از ۵۰ میلیارد تومان شناسایی شدند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا افزود: بیش از ۱۶ میلیون لیتر سوخت قاچاق فیزیکی ۳ میلیون و مال از دست رفت ۱۳ میلیون لیتر به ارزش تقریبی ۸۲۱ میلیارد تومان از این باند کشف شد.