انسجام ملی، حملات رسانه ای در جنگ 12 روزه را بی اثر کرد
مدیر مسئول خبرگزاری بین المللی ابنا گفت: انسجام ملی مردم ایران و یکپارچگی شان در برابر تجاوز بیگانه، حملات رسانه ای دشمن و اقدامات متنوعی را که در زمینه عملیات روانی انجام می داد، بی اثر کرد.

به گزارش گروه حوزه و روحانیت خبرگزاری تسنیم، حسن صدرایی عارف در شانزهمین پیشنشست سومین همایش ملی دشمن شناسی و مقاومت از سلسله نشستهای تخصصی صهیونیسمشناسی که در مرکز مطالعات راهبردی خبرگزاری تسنیم برگزار شد، با نگاهی به تازهترین تحولات ملی، منطقهای و بینالمللی اظهار کرد: ممکن است نگاه نقطهای به تحولات ما را دچار خطا کند حال آنکه تحولات به ویژه تحولات بینالمللی را باید به صورت روندنگارانه بررسی و تحلیل کنیم.
وی با اشاره به گستردگی شبکههای اجتماعی و تبادل سریع اطلاعات در جهان امروز بیان کرد: در چنین شرایطی صرف آگاهی از تحولات و رویدادها کافی نیست و لازم است نگاه تحلیلی و روندنگارانه با اخبار ترکیب شود.
مدیر مسئول خبرگزاری بین المللی ابنا عنوان کرد: در چنین شرایطی یک خبرگزاری نیز در صورتی از موفقیت و کارآمدی بیشتر برخوردار خواهد شد که علاوه بر اخبار، به ارائه تحلیل بپردازد تا بتواند جریانساز باشد و در این زمینه نقش اندیشکدهها از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی تصریح کرد: ارتقای آگاهی رسانه در حوزه بین الملل امری ضروری است؛ باید بپذیریم که بیشتر اوقات حملات رسانهای اثرگذارتر از حملات نظامی است و در این برهه به ارتقای آگاهی نیاز است، در جنگ 12 روزه نیز دیدیم گاهی با القائات و شایعات درصدد تاثیرگذاری در فضای داخلی بودند و حتی از مدتها قبل برای ایجاد خشم اجتماعی برنامهریزی و اقدام کرده بودند اما انسجام ملی مردم ایران و یکپارچگیشان در برابر تجاوز بیگانه، حملات رسانهای دشمن و اقدامات متنوعی را که در زمینه عملیات روانی انجام میداد بیاثر کرد.
بازنمایی رسانهای در جریانات و مدیریت افکار عمومی اهمیت زیادی دارد
وی گفت: همچنین بازنمایی رسانهای در جریانات و مدیریت افکار عمومی اهمیت زیادی دارد و باید به لحاظ رسانهای این جریانات را مدیریت کنیم.
مدیر مسئول خبرگزاری بین المللی ابنا افزود: هر چند جبهه مقاومت در یک سال اخیر آسیبهایی دید و شخصیتهای بزرگی را از دست داد اما این آسیبها نتوانست بر روی روحیه جبهه مقاومت تاثیر بگذارد و با تحلیل روندنگارانه رو به جلو است.
وی با تأکید بر تحلیل واقعگرایانه از تحولات به کشور لبنان اشاره و عنوان کرد: 70 سال قبل، شیعیان به جهات مختلف ضعیفترین طائفه لبنان محسوب میشدند و هیچ تشکل اجتماعی، دینی و سیاسی نداشتند اما امام موسی صدر هویت بخشی به جامعه شیعی و ایمانی را دنبال کرد و به آنها عزت و قدرت داد و این روند در دهههای اخیر مدام رشد کرده است.
وی خاطرنشان کرد: با وجود آنکه بسیاری از رسانههای دنیا در خدمت صهیونیستها بوده و از آن برای مدیریت افکار عمومی استفاده میکنند اما سطح تنفر عمومی و نخبگانی از این رژیم بالاتر رفته و همزمان میبینیم که مردم جهان در تظاهرت خود پرچم ایران را نیز به اهتزاز در میآورند که این اقدام آن هم در این سطح جزو موارد بینظیر یا کمنظیر در طول دهههای اخیر بوده است.
وی اظهار داشت: ایستادگی، انسجام ملی و قدرتمندی ایران زبانزد بسیاری از نخبگان جهان شده است و ضمن کار مطالعاتی در زمینه مولفههای قدرت و انسجام ملی باید برای حفظ و تقویت این مولفهها برنامهریزی و اقدام داشت.
خبرنگار: حمیده زند
انتهای پیام/