سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عدم برخورداری کافی واحدهای کوچک تولیدی چهارمحال و بختیاری از تسهیلات بانکی

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 28 تیر 1404 - 13:13
رئیس اتاق بازرگانی استان چهارمحال و بختیاری، گفت: واحدهای کوچک و متوسط تولیدی در استان نتوانسته اند از ظرفیت تسهیلات بانکی به خوبی استفاده کنند.
واحدهاي،چهارمحال،بختياري،شهر،شهركرد،اتاق،توليدي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، شهرام زارع امروز در جلسه مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان با اشاره به اینکه عمده تسهیلات در استان به واحدهای تولیدی بزرگ اختصاص پیدا می‌کند، اظهار کرد: اما متاسفانه واحدهای کوچک و متوسط نتوانسته‌اند از ظرفیت تسهیلات بانکی به خوبی استفاده کنند.
رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه واحدهای متوسط و کوچک برای تامین مالی و سرمایه در گردش با مشکل مواجه هستند، خاطرنشان کرد: اگر این مشکل تا چند ماه آینده حل نشود، واحدها ناچار به تعدیل نیرو خواهند شد.
وی با بیان اینکه در چهارمحال و بختیاری نیازمند تسهیلات بانکی ویژه هستیم، یادآور شد: امروز واحدهای تولیدی با مشکلات متعددی مواجه هستند و عمده این مشکلات مربوط به مسائل مالی است.
زارع بیان کرد: واحد کسب و کار اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری بخشی از نیازهای تسهیلاتی واحدهای تولیدی استان را احصا کرده است و نیاز داریم تا بانک‌های عامل نیز تسهیلاتی که می‌توانند به بخش‌های مختلف را اعطا کنند، شفاف اعلام نمایند.
رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه هوشمندسازی خدمات شهری در شهر شهرکرد یک مسئله حائز اهمیت است، عنوان کرد: به نظر می‌رسد باید بسته‌های سرمایه‌گذاری نیز در این راستا تعریف شود.
وی با اشاره به اینکه بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده در شهر شهرکرد باید مورد توجه جدی قرار بگیرد، توضیح داد: خدمات شهری نباید در شمال شهر متمرکز شود، بلکه خدمات باید عادلانه در سطح شهر توزیع شود.
انتهای پیام/7540/