سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمدید قرارداد کورتوا با رئال مادرید تا 2027

تسنیم | ورزشی | شنبه، 28 تیر 1404 - 12:29
قرارداد دروازه بان بلژیکی تیم فوتبال رئال مادرید تمدید می شود.
مادريد،رئال،تمديد،قرارداد،باشگاه،قهرماني،كسب

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیبو کورتوا که در سال‌های اخیر یکی از مهره‌های کلیدی رئال مادرید در کسب عناوین قهرمانی مختلف بوده، یکی از بازیکنانی است که مدیران این باشگاه قصد دارند قراردادشان را تمدید کنند.
روزنامه اسپانیایی «مارکا» چاپ مادرید در این خصوص گزارش داد؛ کورتوای 33 ساله و باشگاه رئال مادرید برای تمدید قرارداد تا پایان ماه ژوئن 2027 به توافق رسیده‌اند.
کورتوا که فصل پیش‌رو هشتمین فصل حضورش در رئال مادرید را تجربه خواهد کرد، قرارداد فعلی‌اش با این باشگاه تا پایان ماه ژوئن 2026 اعتبار دارد.
باشگاه رئال مادرید در مورد دروازه‌بان بلژیکی‌اش هم به سیاست خود در خصوص تمدید قرارداد بازیکنان بالای 30 سال پایبند مانده و قرارداد او را یک ساله تمدید خواهد کرد.
کورتوا پس از درخشش با تیم ملی فوتبال بلژیک در جام جهانی 2018 و کسب عنوان دستکش طلایی، با عقد قراردادی 6 ساله و در انتقالی به ارزش 35 میلیون پوند از چلسی به رئال مادرید پیوست.
او تاکنون در 288 بازی در درون دروازه کهکشانی‌ها ایستاده که در 113 بازی موفق به بسته نگه داشتن دروازه‌اش شده است.
او همچنین به رئال مادرید برای کسب 12 جام مختلف از جمله سه قهرمانی در لالیگا، یک قهرمانی در جام حذفی اسپانیا و دو قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا کمک کرده است.
انتهای پیام/