سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سردار غیب‌پرور دلداده احمد بن موسی(ع) که نامش جاودانه شد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 28 تیر 1404 - 11:53
مدیر انجمن راویان فجر فارس، گفت: سردار شهید غیب پرور علاقه خاص به حضرت احمدبن موسی (ع) داشت و در این زمینه از تاسیس تیپ تا راه اندازی اردوگاه راهیان نور در اهواز و مهمانسرای سپاه در مشهد و موکب در کربلا به این نام انجام داد.
شهيد،فارس،استان،غلامحسين،حاج،سردار،فجر،حضرت،سپاه،موسي،متولي، ...

سردار سیدرضا متولی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در شیراز، ضمن تسلیت شهادت این فرمانده بزرگ فارس، با یادآوری اینکه ایشان در هشت سال دفاع مقدس بار‌ها مجروح شد و جراحت‌های سخت برداشت، شهید حاج غلامحسین غیب‌پرور یک شهید و انسان فرهنگی دانست و اظهار کرد: در همه حوزه‌های فرهنگی ید طولایی داشت، اگر پیشنهادی در این خصوص می‌شد، کسی نبود که گذرا از آن عبور کند.
فکر می‌کرد و موضوع ایده را به شدت دنبال می‌کرد تا به سرمنزل مقصود برساند.
وی گفت: سال 1389 که بنده حقیر در مسند راهیان‌نور استان فارس بودم، طرحی را خدمت ایشان بردم که اعزام دانشجویان و طلاب اعم از پسر و دختر به راهیان‌نور در روز عرفه بود که نام "حج عاشورایی" را برایش انتخاب کردیم، شهید غیب‌پرور خوب به حرف‌های ما توجه کرده و همان زمان و همان لحظه به دفتر اعلام کرد که فلان افراد تا یک ساعت دیگر در دفترش حاضر باشند، یعنی بلافاصله بعد از پیشنهاد ما (که البته ما روی طرح کار کرده بودیم و کامل و آماده بود) ایشان سریع دستور داد و عوامل لازم یک ساعت بعد در دفتر فرماندهی سپاه فجر حاضر شدن، دستورات هماهنگی لازم را داد و یکی از بزرگترین کاروان جوانان اعم از دانشجو و طلبه با هم در سال 89 در روز عرفه به مزار پاک و مطهر شهیدان هویزه مشرف شدند و آنجا یک برنامه فوق‌العاده جذاب و قشنگ و معنوی برگزار شد که در طول تاریخ راهیان نور کشور ماندگار شد.
مدیر انجمن راویان فجر استان فارس با تاکید بر اینکه سردار غیب‌پرور رفیق بود و تا در این رفاقت پافشاری داشت، ادامه داد: گاهی بحث‌های کاری پیش می‌آمد، اما بلافاصله در اولین دیدار بعد از آن مباحثات، جوری برخورد می‌کرد که فراموشت می‌شد و کار را پرقدرت شروع می‌کرد.
متولی به شخصیت صاف و صادق و صمیمی با نگاه نافذ و لبخند زیبای فرمانده شهید فارس اشاره کرد و با بیان اینکه حیف شد که محروم شدیم از این لبخند زیبای حاج غلامحسین غیب‌پرور، او را بسیار عجین با قرآن و نهج البلاغه دانست و افزود: در سال 1391 به دلیل عوارض شیمیایی، حال خوبی نداشتم و عمل فوق‌العاده سختی بر روی من انجام شد، وقتی که در آن حالت نیمه بی‌هوشی در اتاق مراقبت‌های ویژه بستری بودم و فقط هر از گاهی چشم‌ام باز می‌شد، به ناگاه چشمانم را باز کردم، دیدم که سردار غیب‌پرور لباس گان را پوشیده به همراه چند تن از همکاران به ملاقات من آمده و وقتی که چشم در چشم شدیم، دیدم حاج غلامحسین از گوشه چشمش اشک سرازیر شد و به من گفت "سیدرضا چطوری؟" و من نمی‌توانستم جوابش را بدهم، با چشم جواب دادم و بعد هم که من از هوش رفتم.
وی با اشاره به ایام جوانی و ورود سردار غیب‌پرور به سپاه پاسداران، تصریح کرد: حاج غلامحسین از اوان جوانی در حوادث انقلاب اسلامی حاضر بود، جزو دانش‌آموزان دبیرستان (شاهپور سابق) ابوذر شیراز و همکلاس با شهید احسان حدایق بود که در شروع دوران دفاع مقدس یا بهتر بگویم در غائله کردستان، کومله و دموکرات وارد سازمان سپاه شد و در کسوت مربی انجام وظیفه کرد و با شروع نبرد در دفاع مقدس حاضر بود.
مدیر انجمن راویان فجر فارس ادامه داد: سردار شهید غیب‌پرور شخصیتی قوی از نظر تحصیلی و فکری داشت و بعد‌ها هم در دانشگاه مهندسی مکانیک خواند و به عنوان یکی از مغز‌های متفکر دوران دفاع مقدس حضور بسیار جدی داشت.
متولی، گفت: سردار شهید غیب‌پرور یک انسان امام حسینی بود و یکی از خصوصیات بارز حاج غلامحسین شهید، عشق و علاقه بسیار زیاد به حضرت احمدبن موسی شاه چراغ (ع) بود و در تمام برهه‌های زندگی خودش برای زنده نگه داشتن نام و یاد این امامزاده واجب‌التعظیم تلاش بسیار زیادی می‌کرد، همچنان که در زمره موسسین تیپ احمدبن موسی (ع) استان فارس بود که در سال‌های 62 و 63 تشکیل شد.
وی ادامه داد: در بحث راهیان‌نور، در زمان فرماندهی ایشان در سپاه فجر استان فارس، اردوگاهی در مجموعه پادگان شهید مسعودیان اهواز در اختیار استان فارس قرار گرفت، بازسازی و ساخته شد که یکی از بهترین اردوگاه‌های راهیان نور کشور در سال‌های دهه 80 شد که نام این اردوگاه را هم "حضرت احمد بن موسی (ع) " نام گذاری کرد.
مدیر انجمن راویان فجر فارس با اشاره به فراگیر شدن سفر اربعین در سال‌های دهه 90 و حضور ایرانیان در کشور عراق و شهر کربلا، آغاز اندیشه تاسیس موکب حضرت احمد بن موسی (ع) را از شهید حاج غلامحسین غیب‌پرور دانست و تصریح کرد: حاج غلامحسین پیگیر بود و به جد تمام تلاشش را برای بسط و گسترش و تثبیت این موکب و بهینه شدن روز به روز و پیشرفت موکب در جهت خدمت به زوار حضرت امام حسین (ع) در ایام اربعین می‌کرد و تلاش بی‌شائبه‌ای را از خودش نشان داد.
متولی با اشاره به اینکه استان ما در مشهدالرضا سالیان سال مکانی برای زوار انقلابی، بسیجی، پاسدار نداشت، گفت: سردار غیب‌پرور بسیار تلاش کرد در زمان فرماندهی سپاه فجر استان فارس و مجموعه فرهنگی آموزشی را در مشهد بنا نهاد و دو تا ساختمان تاسیس کرد که اینها تبدیل به احسن شدند و هم اکنون مجموعه فرهنگی آموزشی حضرت احمدبن موسی (ع) شاه چراغ در مشهدالرضا در خیابان شهید اندرزگو، (خسروی) کوچه حضرت آیت‌الله سید جواد خامنه‌ای، یکی از مجهزترین و مدرن‌ترین زائرسرا‌های اقامتی در شهر مشهد است که مختص مردم استان فارس و بسیجیان، پاسداران و رزمندگان است.
به گفته وی، این عشق و علاقه سردار غیب‌پرور دو صد چندان شد وقتی که در سال 1387، مقام معظم رهبری در اردیبهشت ماه به استان فارس تشریف فرما شدند و آن فرمایش "شیراز سومین حرم اهل بیت (ع) در سراسر ایران اسلامی است" را بیان فرمودند و حاج غلامحسین انرژی مضاعفی گرفت و تمام تلاشش را برای تحقق نام مبارک "امین ولایت حضرت شاه چراغ (ع) " در جوامع اسلامی نشان داد.
مدیر انجمن راویان فجر فارس با بیان اینکه حاج غلامحسین غیب‌پرور یک شخصیت علمی، فرهنگی و رزمی بود، با اشاره به اینکه در کتابخانه منزلش بیش از هفت، هشت هزار کتاب قدیم و جدید و به‌روز داشت و به شدت اهل مطالعه بود و مطالعه یکی از کار‌های روزمره اصلی ایشان بود، سردار شهید غیب‌پرور را یکی از سخنرانان بسیار خوب و زبردست با دانایی و دایره کلمات بسیار بسیار زیاد دانست و افزود: چه از گذشته و در دوران دفاع مقدس، و چه بعد و در سنگر‌های دیگر که خدمت کرد، سخنران متبحری بود که علمی صحبت می‌کرد و موارد را دقیق به مستمعین انتقال می‌داد.
متولی سردار شهید غیب‌پرور را پای ثابت هیئات مذهبی دانست و گفت: همیشه در شیراز در دهه اول محرم حاج غلامحسین غیب‌پرور زنجیرزن ردیف اول دسته زنجیرزنی هیئت عاشقان ثارالله بود و حضور جدی داشت و حتی در سالیانی که در استان گلستان و مازندران فرمانده سپاه دو استان بود، ایام محرم را حداقل می‌آمد و دو سه شب در شیراز حاضر می‌شد و این فریضه مستحب شعائر اسلامی و شعائر حسینی را انجام می‌داد و همه ما منتظرش بودیم.
انتهای پیام/424/