سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نجات 70درصد مجروحان جنگ توسط امدادگران/ روایت تلخ از پیکر سرباز زندان اوین

تسنیم | اجتماعی و حوادث | شنبه، 28 تیر 1404 - 11:12
رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه بیش از 70 درصد مجروحان جنگ توسط امدادگران این جمعیت نجات یافتند، گفت: در حمله به زندان اوین، پیکر یک سرباز تنها یک ساعت پس از حادثه شناسایی و به خانواده اش تحویل داده شد.
عمليات،جمعيت،رئيس،كوليوند،امدادگران،امدادي،نجات،ادامه،مصدوما ...

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال‌احمر، امروز در نشست خبری با محوریت دفاع مقدس 12 روزه اظهار کرد: خبرنگاران در این جنگ جهادگرانی بودند که با روایت‌های صادقانه، تلاش کردند واقعیت ذات دشمن کودک‌کش را به مردم نشان دهند.
وی افزود: آموزش‌های عمومی را از سال‌های قبل برای مردم در نظر گرفته بودیم و در قالب اعضای داوطلب به آن‌ها ارائه می‌کردیم.
همچنین آموزش‌های تخصصی به 70 هزار داوطلب داده شد تا مشخص باشد هر فرد در هر استان چه وظایفی بر عهده دارد و در شرایط بحران، نگرانی از این حیث وجود نداشته باشد.
بر اساس چارت سازمانی نیز، پس از بنده به‌عنوان رئیس جمعیت هلال‌احمر، افراد جایگزین تعیین شدند تا در صورت بروز مشکل برای یک نفر، امور متوقف نماند.
رئیس جمعیت هلال‌احمر ادامه داد: ظرفیت خودرویی و بیمارستان‌های صحرایی را افزایش دادیم و بالگردها را آماده و قابل بهره‌برداری کردیم.
وی خاطرنشان کرد: من در ایام حج در ایران حضور نداشتم اما معاونان بلافاصله تدابیر لازم را اتخاذ کردند و از همان دقایق ابتدایی، امدادگران هلال‌احمر در نقاط مورد تجاوز حاضر شدند.
کولیوند تصریح کرد: بیش از 70 درصد مجروحان جنگ 13 روزه توسط امدادگران هلال‌احمر نجات یافتند و اجساد بسیاری از شهدا نیز توسط این امدادگران تفحص و منتقل شد.
وی با ذکر مثالی گفت: در حمله به زندان اوین، یکی از سربازان که در برجک نگهبانی بود، تنها یک ساعت پس از حادثه شناسایی و پیکرش به خانواده‌اش تحویل داده شد.
رئیس جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه عملیات ارزیابی سریع در بیش از 52 نقطه آسیب‌دیده انجام شده است، گفت: عملیات جست‌وجو و نجات و پیگیری وضعیت مفقودان و زیرآوارماندگان با استفاده از تجهیزات امدادی و تیم‌های تخصصی در حال انجام است و همچنان ادامه دارد.
وی ادامه داد: در جریان این عملیات، خدمات متعددی نظیر نجات فنی، رهاسازی مصدومان، آواربرداری، بررسی وضعیت شهدا و انتقال آن‌ها، و همچنین انتقال مصدومان و آسیب‌دیدگان به مراکز درمانی در دستور کار قرار داشت.
کولیوند همچنین از اجرای عملیات اسکان اضطراری و توزیع اقلام زیستی میان حادثه‌دیدگان خبر داد و گفت: برای پوشش امدادی گسترده در شهر تهران، پیش‌بینی شده است که پنج گان فراگیر عملیاتی به‌منظور استقرار 100 پایگاه امدادی موقت در مدت زمان یک‌ساعته فعال شوند.
با این حال، بسیاری از مردم از چادرهای هلال‌احمر استقبال نکردند و ترجیح دادند در هتل‌هایی که توسط شهرداری هماهنگ شده بود، اسکان یابند.
در حال تکمیل ...