26 سال همت خیران در ساخت 1480 کلاس درس
رئیس مجمع خیران مدرسه سازی استان اردبیل، گفت: مجمع خیران مدرسه ساز در فعالیت 26 ساله خود موفق شده تا یک هزار و 480 کلاس درس را تحویل آموزش و پرورش دهد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، جواد قرآننویس شامگاه جمعه در نشست استاندار اردبیل با خیر خوشنام جهرمی در اردبیل، اظهار کرد: مجمع خیران مدرسهساز استان اردبیل از سال 78 فعالیت خود را آغاز کرده و در این مدت توانسته 460 مدرسه را در قالب یکهزار و 480 کلاس درس احداث و تحویل آموزش و پرورش دهد.
وی افزود: تعهد ما در طرح نهضت ملی مدرسه سازی نیز احداث 300 کلاس درس است که برخی از پروژهها شروع شده و برخی نیز امسال عملیات اجرایی آنها به سرانجام خواهد رسید.
رئیس مجمع خیران مدرسهسازی استان اردبیل تصریح کرد: در کنار ساخت و توسعه فضاهای آموزشی، ما تلاش کردیم تا در قالب شناسایی دانشآموزان بیسرپرست ورود پیدا کرده و حمایت همهجانبه را از این دانشآموزان در مسیر تحصیل انجام دهیم.
قرآن نویس گفت: بنیاد حمایت از کودکان مستمند در این استان راهاندازی شده و تاکنون با حمایت و پشتیبانی خیران ما توانستهایم افراد شایسته و توانمندی را در عرصه های پزشکی، مهندسی و حقوق تربیت و تحویل جا معه دهیم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: خود همین کودکان مستمند و بیسرپرست سالهای گذشته، امروز پناهی برای دیگران شدند تا زمینه تحصیل بدون دغدغه کودکان فراهم آید.
رئیس مجمع خیران مدرسهسازی استان اردبیل اضافه کرد: با راهاندازی مجموعه درمانی کودکان سرطانی سعی کردیم تا تمامی کودکان سرطانی استان را تحت پوشش قرار داده و هزینههای درمانی آنها را تأمین کنیم.
قرآننویس بیان کرد: با کمک خیرانی همچون الطافی، سعی ما بر این است تا مجهزترین بیمارستان تخصصی کودکان را نیز در اردبیل راهاندازی کرده و دغدغه خانوادهها را در تأمین هزینههای درمان آنها برطرف کنیم.
وی در ادامه یادآور شد: یکی از خیران این استان سهم خود را در بیمارستان آرتای اردبیل به کودکان سرطانی بخشیده تا زمینه برای پشتیبانی از کودکان فراهم آید.
در این مراسم مدیرعامل بنیاد خیریه «موج مهربانی» نیز اظهار کرد: 11 سال است که در استانهای محروم کشور به ویژه شهرهای با سرانه پایین فضای آموزشی در تلاش هستیم تا واحدهای آموزشی احداث کرده و زمینه راهاندازی این مجموعههای آموزشی را فراهم کنیم.
مهرداد الطافی تصریح کرد: در هر استانی که بنیاد خیریه موج مهربانی ورود پیدا کرده، در کمتر از یک سال 11 مدرسه را در خراسان جنوبی، گلستان، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری و غیره احداث کرده و تحویل آموزش و پرورش دادیم.
وی گفت: در استان اردبیل نیز ساخت مدرسه شروع شده و قرار است 12 باب واحد آموزشی را در این استان به ویژه در شهرهای با تراکم بالای جمعیت دانشآموزی احداث کرده و تحویل دهیم.
مدیرعامل بنیاد خیریه موج مهربانی افزود: همه منابع این بنیاد از سوی خیران و نیکوکاران تأمین میشود و ما در استانهای با محرومیت آموزشی و حتی خرید تجهیزات مورد نیاز مدارس سعی کردیم تا کمک کار آنها بوده و شرایط ساخت مدرسه و تحویل آن را به آموزش و پرورش انجام دهیم.
الطافی در ادامه خاطرنشان کرد: در کنار ساخت مدرسه و کمک به هوشمندسازی یکهزار کلاس درس در سطح کشور، ما در حوزه درمانی نیز ورود پیدا کردیم و مجهزترین اتاق عمل را در کرمان و اولین کلینیک تخصصی زخم را در جهرم راهاندازی کردیم تا دغدغههای مردم در حوزه بهداشتی، درمانی در مناطق محروم به حداقل برسد.
وی اضافه کرد: خیران بزرگترین پشتیبان ما در انجام کارهای خیرخواهانه هستند و در دورترین مناطق نسبت به هوشمندسازی واحدهای آموزشی و خرید پرینتر، چاپگر و سایر امکانات اقدام کردیم تا بخشی از دغدغههای دانشآموزان در فرآیند تحصیلی رفع شود.
مدیرعامل بنیاد خیریه موج مهربانی بیان کرد: در کنار این فعالیتها، ما موفق شدیم تا بورسیه تحصیلی 15 هزار دانشآموز را در کشور عهده دار شده و در مقاطع مختلف تحصیلی آنها را مورد حمایت مادی قرار دهیم.
الطافی در ادامه یادآور شد: در استان اردبیل نیز ساخت مدرسه را در قالب 12 واحد آموزشی آغاز میکنیم و در کنار آن تا مهرماه تعدادی از واحدهای آموزشی را مجهز به تجهیزات هوشمند آموزشی خواهیم کرد تا روند تحصیلی آنها مشکلی نداشته باشد.
انتهای پیام./131/