ترویج مقایسههایی ناسالم خانوادهها را به سمت فروپاشی میبرد - تسنیم
مدیرکل مرکز خدمات حوزه های علمیه استان کرمان با اشاره به خطرات پنهان و تدریجی فضای مجازی، نسبت به اثرات مخرب مقایسه های بی پایه، کمرنگ شدن غیرت و تضعیف حیا در خانواده های ایرانی هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حجتالاسلام والمسلمین محسن محبیفر، مدیرکل مرکز خدمات حوزههای علمیه استان کرمان، شامگاه گذشته در سومین شب از مراسم روضه هیئت تعزیهخوانی حضرت ابوالفضل (ع) در مسجد حضرت جوادالائمه (ع) روستای دهزیار، با اشاره به اهمیت جایگاه خانواده در منظومه تربیتی اهلبیت (ع)، اظهار کرد: دشمن برای تضعیف جامعه اسلامی، نخستین پیکان حمله خود را متوجه نهاد خانواده کرده است؛ راهبرد نخست دشمن، جلوگیری از تشکیل خانواده و سپس تضعیف ساختار درونی آن از طریق ایجاد مقایسههای غلط، بیارزشی وظایف خانوادگی و خدشه به حیا و غیرت است.
وی با اشاره به رشد نارضایتیهای ناخواسته در زندگی بسیاری از خانوادهها، گفت: یکی از ابزارهای دشمن برای فروپاشی بنیان خانواده، ترویج مقایسههای ناسالم است، در فضای مجازی خانم یا آقا، زندگیهای مجلل، چیدمانهای مدرن و همسران ظاهراً بینقص دیگران را میبینند و ناخودآگاه زندگی خود را با آن مقایسه میکنند.
مدیرکل مرکز خدمات حوزههای علمیه استان کرمان، افزود: نتیجه این مقایسهها، بروز حسرت، نارضایتی و کاهش رضایتمندی از زندگی شخصی است؛ در حالی که بخش بزرگی از آنچه دیده میشود، واقعیت ندارد و با فیلتر و ترفند رسانهای منتشر شده است.
«حیا و غیرت»؛ گنجینهای که به تاراج میرود
وی حیا را یکی از مهمترین ویژگیهای رفتاری انسان دانست و تصریح کرد: در روایات آمده که حیا و ایمان دو سر یک طناباند؛ اگر یکی از بین برود، دیگری نیز از دست خواهد رفت.
دشمن به خوبی این حقیقت را فهمیده و از طریق رسانهها، شبکههای ماهوارهای و فضای مجازی، به صورت تدریجی در حال زدودن حیا بهویژه از میان زنان و دختران ماست.
محبیفر در این زمینه از اظهارات صهیونیست معروف "مرداک" یاد کرد و گفت: او سالها پیش وعده داد که زنان ایرانی را در آینده در خیابانها نیمهبرهنه خواهد دید.
این حرف امروز با اقدامات رسانهای گامبهگام در حال تحقق است.
درست مثل قورباغهای که در آب گرم به تدریج جان میدهد.
باطن زندگیها را ببینیم؛ نه فقط ظاهر را
مدیرکل مرکز خدمات حوزههای علمیه استان کرمان، با بیان مثالی از زندگی پرزرقوبرق برخی افراد در فضای مجازی گفت: بسیاری از خانوادهها ظاهر زیبای زندگی دیگران را میبینند و شروع به قضاوت و حسرت خوردن میکنند، در حالی که از درون آن زندگی بیخبرند.
ممکن است خانوادهای که در فضای مجازی خود را خوشبخت نشان میدهد، در واقع دچار فروپاشی یا طلاق عاطفی شده باشد و ما از آن بیخبریم.
وی راهکارهای مقابله با این تهاجم نرم را نیز برشمرد و گفت: یکی از مهمترین راهکارها، تقسیم مسئولیتها در خانواده و ارزشگذاری متقابل بین اعضای خانواده است.
همانگونه که پیامبر اکرم (ص) در خانه دخترشان حضرت زهرا (س) و امام علی (ع) تقسیم کار را پایهگذاری کردند، امروز نیز زن و مرد و فرزندان باید در انجام کارهای منزل مشارکت داشته باشند.
مدیرکل مرکز خدمات حوزههای علمیه استان کرمان، تأکید کرد: نباید کسی کار دیگری را کماهمیت بشمارد؛ چه مردی که در خانه یاری میکند و چه زنی که با خانهداری خود بزرگترین سرمایه اعتماد را برای همسرش فراهم میآورد.
تأکید بر ترویج غیرت در پسران و حیا در دختران
محبیفر با بیان اینکه دشمن بر بیتفاوت کردن نسل جوان نسبت به ارزشهای دینی تمرکز کرده است، گفت: همانطور که باید حیای دخترانمان را حفظ کنیم، باید غیرت را در پسرانمان زنده نگه داریم.
این وظیفه والدین است که تربیتی بر پایه ایمان، حیا، غیرت و بصیرت داشته باشند تا جوان امروز بتواند در برابر هجمههای فکری و فرهنگی دشمن ایستادگی کند.
انتهای پیام/511/