قتل هولناک زن و شوهر به دلیل اختلاف چند ساله
مرد مسلح برای پایان دادن به اختلافات چند سالهاش با اعضای یک خانواده، دست به جنایتی هولناک زد.

کد خبر: 724807 | ۱۴۰۴/۰۴/۲۸ ۰۸:۲۵:۵۶
مرد مسلح برای پایان دادن به اختلافات چند سالهاش با اعضای یک خانواده، دست به جنایتی هولناک زد.
به گزارش همشهری، بعدازظهر پنجشنبه، رهگذران در خیابان استقلال شهرستان دهگلان در استان کردستان شاهد جنایتی هولناک بودند.
آن روز مردی که یک قبضه سلاح کمری و قمه داشت، وارد مغازه پارچهفروشی در این خیابان شد و زن جوانی را که صاحب مغازه بود به ضرب 2گلوله نقشبرزمین کرد.
او سپس به شوهر این زن که مقابل مغازه بود حمله کرد و قصد شلیک به او را داشت اما اسلحهاش گیر کرد و به همین دلیل با قمه به او حمله کرد و با چند ضربه، مرد جوان را به قتل رساند و پا به فرار گذاشت.
عامل این جنایت مردی بود که از سالها پیش با این زوج اختلاف داشت و اختلافات آنها حتی به دادگاه هم کشیده شده بود.
او زوج جوان را در حالی هدف حمله خونین خود قرار داد که دختربچه 7ساله آنها نیز شاهد این جنایت بود.
هر چند در این حادثه مرد جوان به قتل رسید، صاحب مغازه که هنوز نفس میکشید به بیمارستان منتقل شد اما بهدلیل شدت جراحات وارده بین راه جان باخت.
همزمان با این اتفاق، تیمی از مأموران پلیس وارد عمل شدند و در کمتر از 2ساعت موفق شدند محل اختفای عامل جنایت را شناسایی و او را در یک عملیات ضربتی دستگیر کنند.
تحقیقات از متهم درباره انگیزهاش از قتل زنجوان و شوهر او ادامه دارد.