سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جنجال باورنکردنی جشن تولد 18 سالگی لامین یامال/ گنگستر کوچولو!

اعتماد | همه | جمعه، 27 تیر 1404 - 15:18
یامال روز یکشنبه ۱۳ ژوییه ۱۸ ساله شد و فردای آن روز، جشنی خصوصی برای تولدش ترتیب داد. این مراسم در ویلایی اجاره‌ای در شهر الی ویا، در حدود ۵۰ کیلومتری شمال‌غرب بارسلونا برگزار شد.
جشن،يامال،مهماني،بارسلونا،حضور،انجمن،روز،جشني،معلوليت،تولد،ا ...

یامال روز یکشنبه ۱۳ ژوییه ۱۸ ساله شد و فردای آن روز، جشنی خصوصی برای تولدش ترتیب داد.
این مراسم در ویلایی اجاره‌ای در شهر الی ویا، در حدود ۵۰ کیلومتری شمال‌غرب بارسلونا برگزار شد.
کد خبر: 724703 | ۱۴۰۴/۰۴/۲۷ ۱۴:۵۵:۵۹
در روزهای گذشته اخباری در مورد جشن تولد ستاره تازه 18 ساله شده بارسلونا منتشر شد که تعجب اهالی فوتبال و مخاطبان را به دنبال داشت.
جشن مخفیانه همراه با مهمان‌ها و مستخدمین خاص و دعوت از دختران جوان به عنوان مدل در مهمانی بخشی از حواشی این جشن بوده است.
اما آنچه بیشتر از همه‌چیز جنجالی شده حضور افراد کوتاه قامت در این تولد بوده است.
به گزارش روزنامه اعتماد و به نقل از رسانه‌های انگلیسی زبان، مهاجم بارسلونا، لامین یامال، به دلیل حضور گروهی از افراد کوتاه‌قامت در جشن تولد ۱۸ سالگی‌اش، با انتقادات گسترده‌ای روبه‌رو شده و ممکن است تحت تحقیقات رسمی قرار گیرد.
خسوس مارتین بلانکو، مدیرکل حقوق افراد دارای معلولیت در وزارت حقوق اجتماعی اسپانیا، خواستار انجام تحقیقات در این باره شده است.
همچنین انجمن افراد مبتلا به آکندروپلازی (ADEE) و سایر ناهنجاری‌های اسکلتی در اسپانیا، این اقدام را «نقض ارزش‌های اخلاقی» خوانده و اعلام کرده درصدد پیگیری قانونی آن است.
یامال روز یکشنبه ۱۳ ژوییه ۱۸ ساله شد و فردای آن روز، جشنی خصوصی برای تولدش ترتیب داد.
این مراسم در ویلایی اجاره‌ای در شهر الی‌ویا، در حدود ۵۰ کیلومتری شمال‌غرب بارسلونا برگزار شد.
تعدادی از چهره‌های سرشناس از جمله موزیسین‌ها، یوتیوبرها و اینفلوئنسرها در این مهمانی شرکت کردند.
از جمله هم‌تیمی‌های یامال که در جشن حضور داشتند می‌توان به روبرت لواندوفسکی، الخاندرو بالده، گاوی و رافینیا اشاره کرد.
در حالی که برخی رسانه‌ها در ورودی محل جشن حضور داشتند، فیلم‌هایی منتشر شد که در آن گروهی از افراد کوتاه‌قامت وارد محل برگزاری مهمانی می‌شوند.
همین موضوع جنجال‌آفرین شد.
ADEE در بیانیه‌ای که در وب‌سایت خود منتشر کرد، نوشت: «این اقدامات نه تنها قوانین جاری را نقض می‌کنند، بلکه با ارزش‌های اخلاقی بنیادی جامعه‌ای که در تلاش برای برابری و احترام است، در تضاد هستند.»
خسوس مارتین در گفت‌وگو با خبرگزاری EFE (به نقل از Cadena Ser) گفت: «نگرانی ما از این است که فردی با این همه دنبال‌کننده، کسی که الگوی جوان‌هاست، چنین نوع مهمانی‌هایی برگزار می‌کند، چون این رفتارها می‌توانند تأثیر مستقیمی بر نسل جوان بگذارند.
ما نگران آن هستیم که افراد ثروتمند و قدرتمند فکر ‌کنند می‌توانند بدون عواقب چنین کارهایی انجام دهند.
قانون برای همه یکسان است، چه برای فروتن‌ها، چه برای قدرتمندان.»بعدازظهر دوشنبه، ایستگاه رادیویی کاتالان(RAC1 )مصاحبه‌ای را با یکی از افراد کوتاه‌قامت حاضر در مهمانی پخش کرد.
صدای این فرد تغییر داده شده بود و نامی از او برده نشد.
او گفت: «ما فقط می‌خواهیم اجازه دهند کارمان را بکنیم.
ما قرارداد قانونی داریم، افراد عادی هستیم، خوداشتغال هستیم و همه‌چیز را قانونی انجام می‌دهیم.
نمی‌دانم چرا اینقدر سروصدا به پا شده.
کاری که انجمن [ADEE] الان دارد انجام می‌دهد، بی‌اعتبار کردن کار ما به عنوان حرفه‌ای‌هاست.
ما این شغل را انتخاب کرده‌ایم چون دوست داریم.
هیچ‌کس ما را مجبور به این کار نکرده.
ما دوست داریم هنرمند باشیم، سال‌هاست به این کار مشغولیم.
ولی در دو یا سه سال اخیر، توجه منفی به کار ما بیشتر شده.
هیچ‌کس از انجمن تا حالا با ما تماس نگرفته.
این حجم از انتقاد، باعث لطمه زدن به شغل ما شده، بدون اینکه راه‌حلی ارایه دهند.
ما همیشه با مشتریان توافق می‌کنیم که اگر کوچک‌ترین بی‌احترامی به کارمان ببینیم، اجرا را متوقف می‌کنیم.
تا الان هیچ‌وقت بی‌احترامی ندیده‌ام.
در این مهمانی، چهار نفر از ما حضور داشتیم.
در برنامه‌ای که ارایه می‌دهیم، با مهمان‌ها نوشیدنی سرو می‌کنیم، شعبده‌بازی انجام می‌دهیم...
سعی می‌کنیم مهمان‌ها را سرگرم کنیم و فضایی شاد ایجاد کنیم.»
در بیانیه انجمن ADEE آمده است: «قانون کلی مربوط به حقوق افراد دارای معلولیت صراحتا انجام اقدامات زیر را ممنوع می‌داند:
نمایش‌ها یا فعالیت‌های تفریحی که در آن از افراد دارای معلولیت یا ویژگی‌های خاص برای تمسخر، تحقیر یا مضحکه استفاده می‌شود، به گونه‌ای که با شأن انسانی آنها در تضاد باشد، ممنوع است.
یامال در ماه مه، قراردادی شش‌ساله امضا کرد که او را به یکی از پردرآمدترین بازیکنان باشگاه تبدیل کرده است.
او در فصل گذشته عملکرد درخشانی داشت و با ثبت ۱۸ گل و ۲۵ پاس گل، نقش مهمی در قهرمانی بارسلونا در لالیگا و کوپا دل ری ایفا کرد.
همچنین در قهرمانی تیم ملی اسپانیا در رقابت‌های یورو نیز تأثیرگذار بود و عنوان بهترین بازیکن تورنمنت، به همراه جوایز کوپا تروفی و گلدن بوی را نیز به دست آورد.
نمایندگان یامال به درخواست رسانه‌ها برای ارایه توضیح، واکنشی نشان نداده‌اند.
حال باید دید حواشی این جشن عجیب به کجا ختم خواهد شد.
جشنی که در آن پسر 18 ساله بارسا با کت و شلوار سفید و به سبک گنگسترها شمع‌های روی کیکی را فوت کرد که با دلار و اسلحه تزیین شده بود.