سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارزش معاملات اوراق بازار باز از ۹۰ همت عبور کرد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 27 تیر 1404 - 10:00
بانک مرکزی در اطلاعیه‌ای نتیجه ششمین مرحله از حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۴ که در تاریخ ۲۴ تیرماه ۱۴۰۴ برگزار شده بود را اعلام کرد.
اوراق،مالي،حراج،بانك،اراد،اعتباري،اسلامي،مؤسسات

باشگاه خبرنگاران جوان - بر اساس اعلام بانک مرکزی در ششمین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی (بازار باز بین بانکی) ۶.۱ همت در نماد اراد ۲۲۰ و بیش از ۲ همت در نماد اراد ۲۱۸ و در مجموع ۸.۱۹ همت به بانک‌ها، مؤسسات اعتباری و سایر خریداران فروخته شد.
ارزش کل معاملات ۶ حراج گذشته نیز ۹۰ هزار و ۳۲۰ میلیارد تومان بوده است.
بر این اساس در ششمین حراج اوراق مالی اسلامی ۶ بانک و مؤسسه اعتباری غیر بانکی مشارکت داشتند؛ این اوراق در دو نماد معاملاتی اراد ۲۲۰ و اراد ۲۱۸ عرضه شدند.
برای نماد اراد ۲۲۰ معادل ۶ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان و اراد ۲۱۸ معادل ۲ هزار و ۹۰ میلیارد تومان سفارش‌گذاری از سوی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری انجام شد که عینا از سوی بانک مرکزی با همین قیمت‌ها مورد پذیرش قرار گرفت و جمعا در حراج ششم، ۸ هزار و ۱۹۰ میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی دولتی به فروش رسید.
(خریداران عمدتا بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیر بانکی بوند)
نرخ بازده این اوراق تا زمان سررسید ۲۸.۶۸ درصد تعیین شده است.
مجموع فروش اوراق مالی اسلامی دولتی طی ۶ حراج برگزار شده تا کنون ۹۰ هزار و ۳۲۰ میلیارد تومان است.
بر اساس اعلام بانک مرکزی، تاریخ برگزاری حراج هفتم اوراق مالی اسلامی در بازار باز بین بانکی سه‌شنبه ۳۱ تیرماه است اوراق عرضه شده نیز شامل مرابحه عام کوپن‌دارو با تواتر پرداخت سود ۶ ماهه (پرداخت کوپن دو بار در سال) است.
بانک‌ها و مؤسسات اعتباری سفارش خرید را از طریق سامانه بازار بین بانکی و مؤسسات بیمه و نهاد‌های مالی از طریق سامانه مظنه‌یابی بورس تهران به بانک مرکزی ارسال می‌کنند.
بانک مرکزی پیشنهاد‌های دریافت‌شده از بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی را به منظور تصمیم‌گیری به وزارت امور اقتصادی و دارایی ارسال و آن وزارتخانه نسبت به تعیین سفارش‌های برنده اقدام می‌کند.
کارگزاری این بانک ضمن تأمین‌زیرساخت معاملات و برگزاری حراج، تعهدی نسبت به حجم و قیمت اوراق مالی اسلامی دولتی فروش‌رفته ندارد و اوراق مزبور را در بازار اولیه به منظور تامین مالی دولت خریداری نخواهد کرد.