سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش چین به تجاوز اسرائیل به سوریه

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 27 تیر 1404 - 09:58
سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به حمله رژیم ‌صهیونیستی به مناطق مختلف سوریه گفت که حاکمیت و تمامیت ارضی این کشور باید محترم شمرده شود.
سوريه،نقل،منابع،خبر،محلي،تلويزيون،رژيم،ملل،شبكه،دولت،گزارش،س ...

به گزارش مشرق به نقل از نشریه گلوبال تایمز، لین جیان در پاسخ به سوال خبرنگار شبکه تلویزیون شرقی عربستان سعودی تاکید کرد: حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه باید محترم شمرده شود.
وی با اشاره به شرایط بی‌ثبات و پرتنش خاورمیانه، افزود:هیچ اقدامی که موجب تشدید بحران و تنش بیشتر شود، نباید صورت گیرد.
این اظهارات در ادامه مواضع اعلام‌شده گنگ شوانگ معاون نماینده دائم چین در نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل بیان شد.
وی در آن نشست، حملات هوایی متعدد رژیم اسرائیل به دمشق، السویدا و درعا را «به‌طور قاطع» محکوم کرد و گفت این اقدامات نقض فاحش حقوق بین‌الملل و حاکمیت سوریه است.
شوانگ خواستار توقف فوری این حملات و خروج نیروهای اسرائیلی از خاک سوریه شد.
معاون نماینده دائم چین در نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل تاکید کرد که بلندی‌های جولان سرزمینی اشغالی است که باید مطابق قوانین بین‌الملل و قطعنامه‌های سازمان ملل از جمله قطعنامه ۲۲۵۴ به رسمیت شناخته شود .
وی وضعیت شهر السویدا را بحرانی خواند و با استقبال از آتش‌بس اعلام‌شده، خواستار رعایت آن و آرام‌سازی فوری اوضاع شد.
شوانگ همچنین بر ضرورت پیشبرد «روند سیاسی فراگیر»، گفت‌وگوی ملی و مقابله جدی با گروه‌های تروریستی تأکید کرد.
این خبر در حالی منتشر می شود که شبکه المیادین به نقل از منابع سوری گزارش داد که «احمد الشرع» رئیس دولت موقت سوریه به همراه خانواده‌، دمشق پایتخت این کشور را ترک کرده است.
شبکه المیادین همچنین به نقل از منابع سوری از ترور سه مقام ارشد دولت انتقالی سوریه از جمله «مرهف ابو قصره» وزیر دفاع دولت موقت این کشور خبر داد.
بر اساس این گزارش، یک تیم نظامی در اقدامی غافلگیرکننده وارد ساختمان رادیو و تلویزیون سوریه شد تا کنترل تلویزیون را به دست بگیرد.
المیادین به نقل از منابع محلی از وقوع درگیری بین گروه‌های مسلح قبیله‌ای و گروه‌های محلی در حومه السویدا خبر داد و افزود: اتفاقاتی که در چند ساعت گذشته رخ داده است، همزمان با پرواز هواپیماهای جنگی رژیم اسرائیلی بر فراز آسمان سوریه بوده است.
منابع محلی نیز از قطع برق و اینترنت در السویدا خبر دادند و افزودند که جنگنده های رژیم صهیونیستی کاروانی از جنگجویان قبیله‌ای در جاده «تدمر - حمص» را هدف قرار داده اند.