خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری ۳ کلاهبردار حرفه ای در پایتخت

مهر | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 19 تیر 1398 - 20:04
رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری ۳ کلاهبردار حرفه ای و اعتراف به ۱۰۰ کلاهبرداری خبر داد.
متهم،پرونده،فروش،يكم،متهمان،پايگاه،كلاهبرداري،دستگيري،پسر،آگ ...

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی پایتخت گفت: متهمان به بهانه پیش فروش خودرو از مالباختگان ۱۰۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بودند.
سرهنگ قاسم دستخال در توضیح این خبر، بیان داشت: ۶ پرونده مشابه با موضوع کلاهبرداری از کلانتری ۱۶۴ قائم به پایگاه یکم پلیس آگاهی پایتخت برای شناسایی و دستگیری متهمان پرونده ارجاع شد.
وی عنوان کرد: شاکیان پرونده پس از مراجعه به پایگاه یکم پلیس آگاهی در اظهارات مشابهی، عنوان کردند: برای خرید و پیش فروش خودروهای داخلی و خارجی به دفتر فروش اتومبیل واقع در برزگراه ارتش که ۲ نفر در آن مشغول به کار بودند، مراجعه کرده ایم.
تعدادی خودرو پیش فروش و مبالغ فراوانی را به متهمان پرداخت کرده ایم.
ولی خودروها در موعد تعیین شده، تحویل نشد و اکنون متوجه شدیم که دفتر فروش بسته شده و کارمندان وی متواری شده اند.
این مقام انتظامی با بیان اینکه در تحقیقات پلیسی مشخص شد، اعضای دفتر پدر و پسر هستند و مدیریت دفتر بر عهده پسر خانواده بوده است، گفت: در تحقیقات پلیسی مخفیگاه پدر خانواده در حکیمیه تهرانپارس شناسایی، ولی هیچ ردپایی از مخفیگاه پسر خانواده به دست نیامد.
سرهنگ دست خال گفت: در نهایت با تلاش های شبانه روزی، کارآگاهان پایگاه یکم مخفیگاه پسر خانواده را در یکی از شهرهای شمالی کشور شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی اکیپی از کارآگاهان برای دستگیری وی به آن محل اعزام و موفق شدند، متهم را در مخفیگاهش دستگیر کنند.
رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی، افزود: با دستگیری متهم دوم پرونده پرده از حقیقت ماجرا برداشته شد و مشخص شد که متهمان با همکاری همدست خود که متهم اصلی پرونده است اقدام به کلاهبرداری تعداد زیادی از شهروندان کرده اند.
وی ابراز داشت: با دستگیری متهم اصلی پرونده، متهم در تحقیقات پلیسی به ۱۰۰ فقره کلاهبرداری به بهانه پیش فروش خودرو و دریافت مبلغ یکصد میلیارد ریال از مال باختگان اعتراف کرد.
این مقام انتظامی با اعلام این خبر، بیان داشت: با اعتراف صریح متهمان به جرم ارتکابی، هر ۳ متهم روانه زندان شده اند.