خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم برای تامین آورده پروژه 8112 واحدی تمام سرمایه‌شان را فروخته‌اند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 26 تیر 1404 - 18:53
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس گفت: ثبت نام پروژه مسکن ملی 8112 واحدی استان مرکزی از سال 99 آغاز شد، مردم در همان سال ها تمام سرمایه خود اعم از طلا، خودرو و غیره را فروخته و به پول نقد تبدیل کردند تا در پروژه های نهضت ملی ثبت نام کنند.
استان،مسكن،مركزي،آب،حضور،ملي،خنداب،اراك،شهرسازي،پروژه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سید محمد جمالیان، نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی عصر امروز در شورای مسکن استان مرکزی با اشاره به انتقاد از عدم حضور وزیر راه و شهرسازی به استان مرکزی گفت: انتقاد خود را از عدم حضور وزیر راه و شهرسازی در استان مرکزی اعلام می‌کنم، با هر دلیلی عدم حضور ایشان در شرایط فعلی کشور قابل پذیرش نیست، ما برای حل مسکن نهضت ملی قول و وعده‌هایی به مردم داده‌ایم که مشکلات با حضور وزیر راه قابل بود.
وی افزود: ثبت نام پروژه مسکن ملی 8112 واحدی استان مرکزی از سال 99 آغاز شد، مردم در همان سال‌ها تمام سرمایه خود اعم از طلا، خودرو و غیره را فروخته و به پول نقد تبدیل کردند تا بتوانند در پروژه‌های نهضت ملی ثبت نام کنند و با تورم ایجاد شده الان توان خرید طلا و ماشین برای مردم پذیر نیست و پس از گذشت سال‌ها این پروژه تنها 19 درصد پیشرفت دارد.
این پروژه نیازمند تصمیمات کارشناسی‌ شده و سخت است اما باز هم مردم باید تفاوت قیمت را پرداخت کنند.
بیشترین پیامک مردم به نمایندگان استان مربوط به مسکن8112 واحدی است و باید تدابیری ویژه‌ای در این حوزه اندیشیده شود.
جمالیان با اشاره به چالش تامین آب شرب در شهر جدیدامیرکبیر تصریح کرد: بحث تامین آب برای شهر امیرکبیر موضوع جدی است، با توجه به اینکه شهر حدیدامیرکبیر هنوز به افق جمعیتی مد نظر نرسیده اما مشکل آب دارد، بحران آب یک بحران ملی و جدی است بنابراین هر تصمیمی در این حوزه گرفته می‌شود باید کارشناسی شده باشد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پروژه‌های عمرانی مغفول مانده استان مرکزی خاطرنشان کرد: روگذر خیرآباد و خنداب حدود 10 سال مغفول بافی مانده، همچنین شهرک صنعتی خیرآباد ده سال پیش پول پرداختند اما مسکن و شهرسازی نساخته و امروز تصادف زیادی در این محور رخ می‌دهد و باید رفع مشکلات این محورها در اولویت قرار گیرد.
انتهای پیام/711/