شکایت ۲۰ ایالت آمریکا از ترامپ
۲۰ ایالت از دولت دونالد ترامپ شکایت کردهاند و خواستار جلوگیری از لغو برنامه ای با هدف جلوگیری از بلایای طبیعی شدهاند.

به گزارش مشرق، آکسیوس، با استناد به اسناد دادگاه، اعلام کرد: برنامه «ساخت زیرساختها و جوامع تابآور» (BRIC) پروژههایی را برای کاهش خطر خسارات ناشی از سیل، طوفان، آتشسوزی و سایر بیماریهای طبیعی تأمین مالی میکرد.
در ماه آوریل، آژانس مدیریت بحران فدرال (FEMA) خاتمه این برنامه را اعلام کرد و تمام درخواستهای ارائه شده از سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۳ را لغو کرد.
در این دادخواست که در دادگاه فدرال بوستون ثبت شده، آمده است که «با تعطیلی یکجانبه برنامه اصلی کاهش بلایای FEMA، متهمان غیرقانونی عمل کرده و اصول اصلی تفکیک قوا را نقض کردهاند.» این رسانه گزارش داد که همچنین گفته شده است که دولت با امتناع از صرف بودجه طبق برنامه، اختیارات کنگره را نقض کرده است.
شاکیان گفتند که لغو BRIC صدها پروژه زیرساختی را که قبلاً میلیونها دلار هزینه داشته است، به خطر انداخته است.
در اواخر ژانویه، ترامپ گفت که FEMA بسیار پرهزینه و بیفایده است و ادامه فعالیت آن را زیر سوال برد.
در اواخر ماه مه، NBC News گزارش داد که علیرغم اعلام برنامههایی برای حذف FEMA، دولت ترامپ در تلاش است تا کارکنان کلیدی این آژانس را حفظ کند و از ایالتهای آسیبدیده پیش از فصل طوفان حمایت کند.