خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رقابت نوبت دوم کنکور در گلستان با کاهش 22 درصدی داوطلبان

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 26 تیر 1404 - 16:53
رقابت نوبت دوم کنکور سراسری از امروز همزمان با سراسر کشور در استان گلستان با شرکت بیش از 17 هزار و 800 نفر آغاز شد.
داوطلبان،درصد،نوبت،گروه،كنكور،سراسري،آزمون

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان‌ نوبت دوم آزمون سراسری 1404 از صبح امروز با برگزاری کنکور گروه‌های آزمایشی ریاضی و علوم انسانی در گلستان همزمان با سراسر کشور آغاز شد.
این رقابت علمی بزرگ، بعدازظهر امروز با برگزاری آزمون زبان‌های خارجی و هنر ادامه خواهد یافت و فردا جمعه نیز داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی به رقابت خواهند پرداخت.
امسال در نوبت دوم کنکور سراسری، 17 هزار و 895 داوطلب از گلستان ثبت‌نام کرده‌اند.
از این تعداد، 65 درصد را خانم‌ها و 35 درصد را آقایان تشکیل می‌دهند.
بیشترین داوطلبان این دوره از میان گروه تجربی هستند که 55 درصد شرکت‌کنندگان را شامل می‌شوند.
پس از آن گروه علوم انسانی با 29 درصد و گروه ریاضی با 7 درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند.
سایر داوطلبان نیز در گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی حضور دارند که آزمون آن‌ها در نوبت بعدازظهر برگزار می‌شود.
در نوبت دوم کنکور سراسری امسال تعداد داوطلبان حدود 3 هزار و 949 نفر معادل 22 درصد نسبت به نوبت اول که در اردیبهشت ماه برگزار شد، کاهش یافته است.
براساس اعلام سازمان سنجش نتایج اولیه به صورت نمره خام در نیمه مرداد ماه از طریق سایت این سازمان اعلام خواهد شد.
همچنین کارنامه انتخاب رشته داوطلبان در اوایل شهریور ماه منتشر می‌شود و داوطلبان می‌توانند در دهه اول شهریور نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.
انتهای پیام/