خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرکت بیش از ۲۵ هزار دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد در کنکور

مهر | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 26 تیر 1404 - 15:40
معاون امور فرهنگی کمیته امداد گفت: بیش از ۲۵ هزار دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد در کنکور ۱۴۰۴ شرکت کردند.
امداد،كميته،آموزشي،حمايت،كنكور،برتر،دوازدهم،مؤسسات

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از کمیته امداد، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی متقی‌فر معاون امور فرهنگی کمیته امداد گفت: بیش از ۲۵ هزار دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد در کنکور ۱۴۰۴ شرکت کردند که از این تعداد بیش از ۹ هزار دانش‌آموز مستعد در پایه دوازدهم برای موفقیت در کنکور سراسری از خدمات پشتیبانی تلفنی، مشاوره، کلاس‌های آموزشی، آزمون‌های آزمایشی و … بهره‌مند شدند.
وی با اشاره به همکاری کمیته امداد با مؤسسات برتر کنکور به منظور کمک به ارتقای علمی و تحصیلی دانش‌آموزان تحت حمایت، بیان کرد: در مجموع بیش ۲۱ هزار دانش‌آموز در پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم و پشت کنکوری در رشته‌های علوم انسانی، علوم تجربی و ریاضی با هدف ارتقای سطح علمی، موفقیت در امتحانات مدرسه و افزایش شانس قبولی در کنکور از سال گذشته تاکنون از خدمات مشاوره‌های تخصصی، پشتیبانی تلفنی، برگزاری کلاس‌های آموزشی، آزمون‌های آزمایشی استاندارد، منابع کمک‌آموزشی و بهره‌مند شدند.
معاون امور فرهنگی کمیته امداد اظهار کرد: ارائه خدمات آموزشی و مشاوره‌ای با حمایت همه‌جانبه کمیته امداد و با همکاری مؤسسات آموزشی معتبر، توانسته است فضایی مناسب برای رشد و شکوفایی استعدادهای درخشان دانش‌آموزان محروم فراهم کند.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم دانش‌آموزان مورد حمایت با تلاش و پشتکار و با اتکا به توانمندی‌های خود و بهره‌گیری از فرصت‌های ایجاد شده، گام‌های مؤثری در مسیر آینده تحصیلی خود بردارند.
متقی‌فر تاکید کرد: ارائه خدمات آموزشی ویژه، بیانگر تعهد کمیته امداد به توانمندسازی نسل جوان و تلاش برای ایجاد فرصت‌های برابر آموزشی برای دانش‌آموزان خانواده‌های نیازمند است.
وی در پایان گفت: پس از اعلام نتایج آزمون سراسری، در خصوص رتبه‌های برتر کسب شده توسط دانش آموزان مورد حمایت و تعداد قبولی‌ها در رشته‌های مختلف و دانشگاه‌های برتر، اطلاع‌رسانی خواهد شد.