خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک از اداره ثبت ملارد بازدید کرد

مهر | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 26 تیر 1404 - 14:29
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با حضور در اداره ثبت اسناد شهرستان ملارد از نزدیک در جریان نحوه اداره امور و خدمت‌رسانی به مردم در این واحد ثبتی قرار گرفت.
ثبت،ثبتي،ارائه،ملارد،املاك،اسناد،بازديد،سازمان

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن بابایی امروز پنج‌شنبه ۲۶ تیرماه ۱۴۰۴ با حضور در اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان ملارد، از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات ثبتی به شهروندان این منطقه قرار گرفت.
وی در این بازدید، ضمن گفت‌وگو با کارکنان و مراجعان، از تلاش‌های صورت‌گرفته در ارائه خدمات ثبتی تقدیر و بر ضرورت ارائه خدمات سریع، دقیق، ارزان و همراه با تکریم ارباب‌رجوع تأکید کرد.
رئیس سازمان ثبت استاد و املاک کشور با اشاره به ویژگی‌های خاص شهرستان ملارد از جمله گستردگی جغرافیایی و تراکم بالای مناطق مسکونی، به‌ویژه در حاشیه شهر، اظهار کرد: ملارد به عنوان یکی از حوزه‌های در حال توسعه، نیازمند اقدام جهادی در حوزه ثبت اسناد و املاک است.
تسریع در تعیین تکلیف اراضی و صدور اسناد مالکیت، یکی از اولویت‌های اساسی سازمان در این منطقه خواهد بود.
وی همچنین با حضور در بخش‌های مختلف اداره ثبت، از نزدیک با کارکنان گفت‌وگو و در جریان مشکلات، پیشنهادها و دغدغه‌های آنان قرار گرفت.
بررسی درخواست‌های مطرح‌شده و پاسخگویی مستقیم به پرسش‌ها، از دیگر محورهای این بازدید بود.
بابایی در حاشیه این بازدی، عنوان کرد: ارائه خدمت به مردم باید بر پایه احترام، شفافیت و کارآمدی باشد و رعایت حقوق شهروندی در تمام مراحل، اصل اساسی در نظام ثبتی کشور محسوب می‌شود.
گفتنی است؛ این بازدید در چارچوب برنامه‌های میدانی سازمان ثبت به‌منظور ارتقای بهره‌وری و تسهیل در فرآیندهای ثبتی در سطح استان‌ها و شهرستان‌ها انجام شد.