خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پذیرش دانشجویان دکتری تخصصی حقوق کیفری و جرم‌شناسی در دانشگاه شمال - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 26 تیر 1404 - 13:30
با حضور معاون حقوقی مرکز لوایح و امور مجلس وزارت علوم پذیرش نخستین گروه دانشجویان دکتری تخصصی حقوق کیفری و جرم شناسی در دانشگاه شمال برگزار شد.
شمال،رشته،دانشگاه،دكتري،حقوق،كيفري،علمي،دانشجويان،دوره،آمل

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آمل، پذیرش نخستین گروه از دانشجویان دکتری تخصصی رشته حقوق کیفری و جرم‌شناسی دانشگاه شمال با حضور معاون حقوقی مرکز حقوقی، لوایح و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شد.
با راه اندازی دوره دکتری حقوق کیفری و جرم‌شناسی در دانشگاه شمال، فرآیند پذیرش دانشجویان این مقطع از طریق آزمون نیمه‌متمرکز سال تحصیلی 1405–1404، انجام شد و نخستین جلسه مصاحبه علمی از این دانشجویان روزپنجشنبه 26تیر با حضور اعضای هیأت داوران، اساتید برجسته و متخصصان این حوزه، در سالن جلسات دانشگاه شمال برگزارشد.
حسین رنجبر رئیس دانشگاه شمال اظهار داشت: در سال گذشته با موافقت دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دوره دکتری حقوق کیفری و جرم‌شناسی در این واحد دانشگاهی راه اندازی شد.
وی افزود: با موافقت وزارت علوم تحقیقات و فناوری، دانشگاه شمال آمل از نیمسال نخست سال تحصیلی 1405-1404 در رشته حقوق کیفری و جرم‌شناسی در دوره دکتری دانشجو جذب می‌کند.
این مسئول با تاکید بر اینکه در جلسه مصاحبه علمی از نخستین گروه از داوطلبان پذیرفته شده در مقطع دکتری تخصصی رشته حقوق و کیفری و جرم شناسی ارزیابی جامع سوابق آموزشی، پژوهشی، علمی و مهارتی داوطلبان مد نظر قرار گرفت تاکید کرد: ایجاد فضایی علمی و هدفمند برای این داوطلبان برگزار شد.
وی اعلام کرد: دانشگاه شمال در جذب نخبگان علمی و تحصیلات تکمیلی با هدف ارتقای آموزش و پژوهش گام برداشته است.
رییس دانشگاه شمال بیان کرد: با اضافه شدن رشته حقوق کیفری و جرم شناسی، رشته‌های دوره دکتری دانشگاه شمال به سه رشته رسید و دکتری حمل‌ونقل در رشته عمران و مدیریت ورزشی از دیگر رشته‌هاست.
رنجبر، افزود: رشته جدید حقوق کیفری و جرم‌شناسی با همکاری و همراهی استادان گروه حقوق و دانشجویان این واحد دانشگاهی انجام شد و تاسیس این رشته جدید، گام مهم در راستای ارتقای این رشته است.
شش هزار دانشجو در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه شمال آمل تحصیل می‌کنند.
انتهای پیام/