خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر در یزد برگزار می‌شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 26 تیر 1404 - 12:12
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان یزد از مردم استان یزد دعوت کرد در راهپیمایی «جمعه های خشم و نصر» در حمایت از مردم مظلوم غزه شرکت کنند.
يزد،غزه،استان،تبليغات،هماهنگي،رژيم،شوراي،اسلامي،رئيس،نصر،متوسل

حجت‌الاسلام محمدحسین، متوسل رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان یزد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد، از مردم استان برای حضور در راهپیمایی «جمعه‌های خشم و نصر» دعوت کرد و گفت: امروز قتلگاه غزه، نمایش تمام‌عیار یک فاجعه بزرگ انسانی و نسل‌کشی بی‌سابقه است که با وقاحتی کم‌نظیر، در برابر چشم جهانیان در حال وقوع است.
وی با اشاره به محاصره همه‌جانبه مردم مظلوم غزه افزود: حلقه‌ محاصره‌ای که ابتدایی‌ترین نیازهای زیستی را از مردم این سرزمین سلب کرده، زیرساخت‌های حیاتی از آب و غذا گرفته تا دارو و درمان را به ابزار شکنجه جمعی بدل ساخته و اردوگاه‌های آوارگان را به زندان‌های متحرک تبدیل کرده است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان یزد تصریح کرد: آنچه در غزه جریان دارد، بازتاب کامل پروژه‌ای است که در قالب «خاورمیانه نوین آمریکایی» طراحی شده تا با تکیه بر خشونتی بی‌حد و مرز، اراده ملت‌ها برای آزاد زیستن را در محاصره گرسنگی، ترس و ویرانی درهم بشکند.
متوسل افزود: رژیم جعلی صهیونیستی یک سازه تروریستی و ایدئولوژیک است که موجودیت آن به استمرار جنایت، خون‌ریزی و ایجاد وحشت وابسته است؛ و در این مسیر، آمریکا و نظام سلطه نیز با سکوت حساب‌شده و همراهی سیاسی، این کودک‌کشی و نسل‌کشی را تشدید می‌کنند.
وی خاطرنشان کرد: در برابر چنین وضعیت هولناکی، مسئولیت تاریخی ملت‌ها، ایستادن در کنار حقیقت و عدالت است.
امروز مردم مقاوم فلسطین، به‌ویژه ساکنان غزه، از مرزهای وجدان بشری و حقیقت انسانی دفاع می‌کنند و ما وظیفه داریم صدای آنان باشیم.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان یزد در پایان گفت: از مردم آگاه و انقلابی یزد دعوت می‌کنم روز جمعه 27 تیرماه 1404 پس از اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه، در راهپیمایی «جمعه‌های خشم و نصر» با حضوری پرشور، انزجار خود را از جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت بی‌شرمانه آمریکا از این رژیم ابراز کرده و همبستگی خود را با ملت مظلوم فلسطین نشان دهند.
انتهای پیام/781/