خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آسیاتک مجمع عمومی عادی سالیانه برگزار می‌کند

مهر | دانش و فناوری | پنجشنبه، 26 تیر 1404 - 11:52
سهام‌داران آسیاتک در مجمع عمومی عادی سالیانه پیش‌رو درباره ترکیب اعضای هیئت مدیره تصمیم‌گیری می‌کنند.
آسياتك،هيئت،منتهي،اسفند،مديره

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت انتقال داده‌های آسیاتک، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام منتهی به اسفند ۱۴۰۳، یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴ در مرکز نوآوری و شتابدهی رایمون برگزار می‌شود.
در بخش نخست این مراسم محمدعلی یوسفی‌زاده، مدیرعامل آسیاتک، گزارشی درباره عملکرد هیئت مدیره و شرکت ارائه می‌کند.
علاوه بر این، سهام‌داران صورت‌های مالی مربوط به سال مالی منتهی به اسفند ۱۴۰۳ را بررسی و درباره ترکیب اعضای هیئت مدیره، تقسیم سود، تصویب و تنفیذ معاملات مشمول ماده ۱۲۹ قانون تجارت و انتخاب حسابرس و بازرس قانونی اصلی و علی‌البدل برای سال مالی منتهی به اسفند ۱۴۰۴ و تعیین پاداش هیئت مدیره و حق حضور اعضای غیر موظف تصیم‌گیری می‌کنند.
سهامداران، علاقه‌مندان و اهالی رسانه می‌توانند به‌صورت حضوری یا با مراجعه به وبسایت آسیاتک در این مراسم مشارکت کنند.