کاهش تخصیص سوخت و کمبود تسهیلات تولید همدان را تهدید میکند - تسنیم
مدیرکل صمت استان همدان از کاهش شدید تخصیص سوخت و کمبود تسهیلات بانکی خبر داد و گفت: با وجود تزریق 90 درصد از تسهیلات 310 میلیارد تومانی به بخش صنعت، نیاز واحدهای تولیدی به مراتب بیشتر است و 1200 واحد صنعتی استان در شرایط سخت فعالیت می کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، محمدعلی محمدی در نشست فعالان اقتصادی استان با حضور معاون صنایع عمومی وزارت صمت گفت: فعالان اقتصادی همدان همواره در خط مقدم تولید ایستادهاند و امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند حمایتهای جدی هستند.
مدیرکل صمت همدان با اشاره به وجود 1200 واحد صنعتی و تولیدی در استان گفت: در حوزه صنایع عمومی تحت پوشش معاونت صنایع عمومی وزارت صمت، 261 واحد در زمینههای غذایی، آشامیدنی، منسوجات، پوشاک، دارویی و سلولزی فعالیت میکنند که نیازمند توجه ویژه هستند.
محمدی به مشکلات تأمین انرژی اشاره کرد و افزود: با پیگیریهای مستمر موفق شدیم بسیاری از واحدهای صنعتی پر مصرف را حتی با یک خط تولید فعال نگه داریم تا چراغ تولید در استان خاموش نشود.
وی از کاهش شدید تخصیص سوخت به استان خبر داد و گفت: این کاهش محسوس، مدیریت واحدهای تولیدی را با دشواریهای جدی مواجه کرده است.
مدیرکل صمت همدان با بیان اینکه سهم استان از تسهیلات 310 میلیارد تومانی بوده است، تصریح کرد: اگرچه 90 درصد این مبلغ به بخش صنعت تزریق شده، اما نیاز واقعی واحدهای ما بسیار فراتر از این میزان است.
بسیاری از صنایع برای خرید مواد اولیه و ماشینآلات با کمبود شدید سرمایه در گردش مواجهند.
محمدی با استقبال از حضور معاون وزیر در استان ابراز امیدواری کرد این سفر به تسریع در رفع موانع تولید و تصمیمگیریهای مؤثر بینجامد.
وی تأکید کرد: همدان با وجود تمام مشکلات، همچنان به عنوان یکی از قطبهای مهم صنعتی کشور ایستاده است و شایسته حمایتهای بیشتر است.
ضرورت توسعه متوازن استانها به عنوان راهبرد مقابله با چالشهای اقتصادی کشور
سید مجتبی حسینی، معاون اقتصادی استاندار همدان، در این دیدار بر ضرورت حمایت ملی وزارت صمت و توجه ویژه به واحدهای تولیدی استان تأکید کرد و به تجربه جنگ دوازده روزه اخیر و پیامدهای آن برای کشور اشاره کرد و افزود: این بحران به روشنی نشان داد که توسعه متوازن استانها و توجه به ظرفیت های تمامی استانها، شرط لازم برای مقابله با بحرانها و پایداری اقتصادی کشور است.
وی افزود: استان همدان با وجود ظرفیتهای گسترده صنعتی و تولیدی، نیازمند حمایتهای جدی و مستمر است تا بتواند جایگاه واقعی خود را در اقتصاد ملی پیدا کند.
معاون اقتصادی استاندار همچنین به موضوعات مهمی همچون پیمانسپاری ارزی، تسهیل دریافت تسهیلات بانکی و صدور مجوزهای تولید اشاره کرد و گفت: انتظار داریم وزارت صمت با تفویض اختیار به اداره کل صمت استان و تعامل سازنده با فعالان اقتصادی، مشکلات و موانع واحدهای تولیدی همدان را به طور جدی پیگیری و رفع کند.
انتهای پیام/