خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

از روان‌شناسی تا گیمینگ با درآمد ۳۰۰ میلیونی در ماه

مهر | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 26 تیر 1404 - 11:12
یک گیمر از مسیر غیرمنتظره موفقیت خود در دنیای گیم خبر داد و گفت: از یک سرگرمی ساده در دوران کرونا، امروز به درآمدی ۳۰۰ میلیونی در ماه رسیده‌ایم.
گيم،حوزه،دوست،برادر،اضافه،عنوان،ويدئوهاي،مجازي،كاملاً،فضاي،رشته

مهدی بزرگپور گیمر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: من با عنوان «بیزیکسر» در حوزه گیم فعالیت می‌کنم، باید بگویم bzg مخفف نام خانوادگی ماست و همیشه از آن به عنوان نام کاربری در فضای مجازی استفاده می‌کردم.
رفته رفته اما این نام را تغییر دادم و می‌خواستم یک اسم متفاوت گیمی را برای خود برگزینم، به همین ترتیب در نهایت به نام «بیزیکسر» رسیدم.
وی افزود: در حال حاضر ۳۰ سال دارم اما ورود به حوزه گیم را از زمان کرونا و درحالی‌که ۲۴ سال داشتم شروع کردم.
باتوجه‌به اینکه در آن دوران بیشترین وقت‌مان را در خانه می‌گذراندیم به دنبال سرگرمی بودم.
به همین ترتیب به محتوای بازی‌های رایانه‌ای علاقه‌مند شدم.
ایده این کار البته از برادر کوچک‌ترم بود که آن زمان ۱۰ سال داشت.
او به من گفت برخی، ویدئوهای مختلف از بازی کردن خود در فضای مجازی بارگذاری می‌کنند و گفت دوست دارد وارد این حوزه شود.
البته آن موقع اصلاً به شکل جدی این ایده را پیگیری نکردیم.
او دو، سه ویدئو تولید کرد و من هم بعداً به عنوان یک کاراکتر عروسکی به کار او اضافه شدم و دیدیم دارد اتفاقات خوب می‌افتد.
با رشد کارمان برادرم هم به ما اضافه شد و در حال حاضر این کار را به همراه برادر بزرگ‌تر و کوچک‌ترم انجام می‌دهیم.
این گیمر گفت: آن زمان که شروع به این کار کردیم من مشغول جمع‌آوری پایان‌نامه ارشدم در رشته روان‌شناسی بودم.
البته یک مرکز مشاوره هم دایر کردم اما بعدتر حوزه گیم را به‌عنوان شغل اصلی انتخاب کردم.
من البته از رشته روان‌شناسی در حوزه گیم هم استفاده کردم و این رشته به کارم آمد چون گرایشم در روان‌شناسی کودکان و نوجوانان بود.
از این منظر از نظریه روان‌شناسی رشد در ایده‌پردازی و داستان‌نویسی گیم استفاده می‌کنم.
مثلاً کارهای عروسک‌گردانی و دوبله حوزه علاقه‌مندی‌ام بود که در گیم هم از آن استفاده می‌کنم.
وی افزود: طبق نظرسنجی که چند وقت پیش در کانال اطلاع‌رسانی خودمان گذاشته بودیم بچه‌های سنین ۸ تا ۱۶ مخاطبان ما هستند اما بچه‌های ۱۲ تا ۱۳ ساله بیشتر استقبال می‌کنند.
ما در ویدئوهای خودمان سعی می‌کنیم از عروسک‌گردانی و شخصیت‌پردازی استفاده کنیم و این موضوع باعث شده بچه‌ها ویدئوهای ما را بیشتر دوست داشته باشند.
بزرگپور درباره واکنش خانواده نسبت به این شغل گفت: گرچه اکثر خانواده‌ها با این موضوع که فرزندان‌شان گیم بازی می‌کنند، مخالفت دارند اما خانواده ما کاملاً حمایتگر بودند.
زمانی که برادر کوچک‌ترم کار را شروع کرد اصلاً ما او را جدی نمی‌گرفتیم.
من هم از روی دلسوزی او، به این کار اضافه شدم و می‌خواستم کمکش کنم و می‌گفتم بگذار سرش گرم شود اما بعدش دیدیم واقعاً دارد اتفاقات خوب می‌افتد بعد از اینکه کار ما سیر صعودی گرفت برادر بزرگ‌ترم هم به کار اضافه شد.
وی افزود: گاهی مخاطبان نظراتی درباره ارائه ویدئوها می‌دهند که ما هم کاملاً با آنها همراه می‌شویم و به همان شکل که آنها دوست دارند گیم را پیش می‌بریم.
باید بگویم دنبال‌کنندگان ما بیشتر بازی ماینکرفت، راست، جی‌اتی‌ای و بازی‌های شبیه‌ساز را دوست دارند.
این گیمر گفت: ما ماهانه چیزی در حدود ۳۰۰ میلیون از این حوزه در آپارات کسب درآمد می‌کنیم البته این را هم باید عنوان کنم که در فصل تابستان که مدارس تعطیل می‌شود درآمد ما افزایشی می‌شود و در فصل مدارس مقداری کمتر می‌شود.
بزرگپور گفت: ویدئوهایی که در حوزه کاری خودمان در فضای مجازی بارگذاری می‌کنیم باعث شده تا بچه‌ها ما را کاملاً بشناسند به این صورت که حتی دوست دارند با ما عکس بگیرند و گاهی سوالات خود در حوزه گیم را از ما می‌پرسند.
مثلاً یک‌بار رفته بودم چیزی از مغازه بخرم که چند کودک از من خواستند با آنها عکس بگیرم، سپس صاحب مغازه گفت تو مگر بازیگری؟
گفتم نه من در آپارات کار می‌کنم.