خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکمیل اسکله جدید در سایت پرتاب موشکی کره شمالی

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 26 تیر 1404 - 11:12
تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که یک اسکله دریایی جدید در ایستگاه موشکی کلیدی کره شمالی تکمیل شده است.
كره،اسكله،ماهواره،شمالي،شناسايي،نظامي،پرتاب،تأسيسات،موشكي،تص ...

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - اپراتور ماهواره ICEYE اعلام کرد که تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که یک اسکله دریایی جدید در ایستگاه موشکی کلیدی کره شمالی، جایی که آخرین پرتاب‌های ماهواره شناسایی و سایر آزمایش‌های موشکی انجام شده است، تکمیل شده است.
ICEYE در یافته‌های ارائه شده به رویترز گفت: اسکله ایستگاه پرتاب ماهواره Sohae که از طریق تصاویر دیده می‌شود، حمل و نقل قطعات بزرگتر موشک را نسبت به آنچه قبلاً از طریق راه آهن امکان‌پذیر بود، امکان‌پذیر می‌کند.
انتقال قطعات بزرگتر به این سایت اجازه می‌دهد تا میزبان موشک‌هایی باشد که می‌توانند مسافت‌های طولانی‌تری را طی کنند.
رسانه‌های دولتی اعلام کردند کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی در سال ۲۰۲۲ از تأسیسات سوهائه بازدید کرد و دستور نوسازی و توسعه آن را داد تا اطمینان حاصل شود که موشک‌های مختلفی از جمله موشک‌هایی که قادر به حمل ماهواره‌های شناسایی نظامی هستند، می‌توانند پرتاب شوند.
این تأسیسات برای قرار دادن یک ماهواره در مدار و همچنین آزمایش اجزای مختلف موشکی از جمله موتور‌های موشک و وسایل پرتاب فضایی مورد استفاده قرار گرفته است که مقامات کره جنوبی و ایالات متحده می‌گویند به فناوری مشابهی با آنچه در موشک‌های بالستیک بین قاره‌ای (ICBM) استفاده می‌شود، نیاز دارند.
به گفته ICEYE، تصویری از ۹ ژوئیه (۱۸ تیر)، اسکله را با یک اسکله تازه ساخته شده و کشتی‌هایی که وضعیت عملیاتی بالقوه را نشان می‌دهند، نشان می‌دهد، نشانه‌ای که می‌تواند به افزایش قابلیت‌های لجستیکی سوهائه کمک کند.
ICEYE افزود که توسعه و تکمیل اسکله از گزارش‌های اولیه حدود ۲۸ ماه طول کشیده است.
طبق گزارش ۳۸ نورث، یک برنامه نظارت بر کره شمالی مستقر در واشنگتن، کار برای گسترش زیرساخت‌های جاده‌ای و ریلی در سراسر این تأسیسات همچنان ادامه دارد.
تصاویر ماهواره‌ای که از دسامبر تا ژوئیه توسط شرکت ماهواره‌ای تجاری Planet Labs گرفته شده است، همچنین چیزی را نشان می‌دهد که ظاهراً یک اسکله در حال ساخت در ساحل است.
آخرین تلاش پیونگ یانگ برای پرتاب یک ماهواره شناسایی نظامی در سایت Sohae در ماه مه ۲۰۲۴ شکست خورد، اما کیم قول داده است که هرگز از پروژه شناسایی فضایی که آن را برای دفاع ملی در برابر تهدیدات دشمن حیاتی می‌داند، دست نکشد.
کره شمالی با موفقیت اولین ماهواره شناسایی خود را در نوامبر ۲۰۲۳ در مدار قرار داد.
مقامات کره جنوبی گفته‌اند که به عنوان بخشی از روابط نظامی رو به رشد با مسکو، کره شمالی احتمالاً در ازای اعزام نیرو برای حمایت از روسیه در جنگ علیه اوکراین، از روسیه در برنامه ماهواره‌ای خود کمک می‌گیرد.
کره شمالی می‌گوید فعالیت‌های نظامی آن، از جمله سلاح‌های هسته‌ای، حق حاکمیتی آن و فقط برای دفاع از خود است.
این کشور ایالات متحده و متحدانش را به تهدید خود با "سیاست‌های خصمانه" مانند رزمایش‌های نظامی و تحریم‌ها متهم کرد.
منبع: رویترز