خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز فعالیت بیمارستان ثارالله در مرز خسروی در آینده نزدیک

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 26 تیر 1404 - 10:53
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از آمادگی کامل این استان برای ارائه خدمات درمانی به زائران اربعین حسینی خبر داد و گفت: مرز خسروی به یکی از پیشرفته ترین مراکز درمانی در بین مرزهای خروجی کشور تجهیز شده است.
كرمانشاه،زائران،استان،خسروي،مرز،درماني،اربعين،تردد،تجهيزات،ت ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، در آستانه بزرگ‌ترین اجتماع سالانه جهان، همه نگاه‌ها به مرزهای غربی ایران دوخته شده است؛ جایی که میلیون‌ها دلداده اباعبدالله(ع) خود را برای پیاده‌روی اربعین آماده می‌کنند.
در این میان، استان کرمانشاه به‌عنوان یکی از محورهای راهبردی تردد زائران، نقشی بی‌بدیل در تسهیل این حرکت عظیم مردمی ایفا می‌کند؛ استانی که نه‌تنها بار ترافیکی زائران مرز خسروی را به دوش می‌کشد، بلکه حتی زائران عبوری از مهران نیز از دل شهرها و جاده‌های آن عبور می‌کنند.
این جایگاه استراتژیک، بار مسئولیت سنگینی را بر دوش زیرساخت‌های خدماتی و درمانی استان گذاشته است.
تجربه سال‌های گذشته نشان داده که هرچه به روزهای اربعین نزدیک می‌شویم، موج جمعیت با شتابی غیرقابل‌پیش‌بینی از مرزها عبور می‌کند و کوچک‌ترین کاستی می‌تواند به بحران تبدیل شود.
در چنین شرایطی، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بسیج تمام ظرفیت‌ها از کنگاور تا خسروی، در تلاش است تا درمانگاه‌ها، بیمارستان‌ها و مراکز امدادی را برای پذیرایی از زائران آماده کند.
اما آن‌چه این آمادگی را ویژه‌تر می‌سازد، پیش‌بینی شرایط ویژه منطقه‌ای و درگیری‌های اخیر در خاورمیانه است که سبب شده ذخیره‌سازی دارو، سرم و تجهیزات اورژانسی برای سه ماه در دستور کار قرار گیرد.
اکنون مرز خسروی، با بیمارستانی تجهیز شده و امکاناتی کم‌نظیر، به‌عنوان الگویی از آمادگی درمانی در مرزهای کشور مطرح شده است؛ هرچند برخی کمبودها نیز هنوز نیازمند پیگیری و تأمین هستند.
این گفت وگو نگاهی دارد به آخرین وضعیت زیرساخت‌های درمانی استان کرمانشاه در آستانه اربعین 1447 هجری قمری که از نظر خوانندگان تسنیم می‌گذرد:
کیان ظهرابی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به نقش محوری این استان در تردد زائران اربعین اظهار کرد: استان کرمانشاه به‌دلیل موقعیت جغرافیایی، یکی از مسیرهای اصلی تردد زائران اربعین محسوب می‌شود؛ چه آن‌هایی که از مرز خسروی خارج می‌شوند و چه از مرز مهران، عمده مسیر عبوری در خاک استان کرمانشاه قرار دارد.
وی با اشاره به رشد چشمگیر تعداد زائران در سال‌های اخیر افزود: روند صعودی عبور زائران از استان ادامه دارد، به‌طوری‌که در سال گذشته، آمار تردد از کرمانشاه نسبت به سال قبل از آن 2/5 برابر افزایش یافت و پیش‌بینی می‌شود امسال نیز این رشد تصاعدی ادامه یابد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از آماده‌سازی مراکز درمانی در شهرستان‌های مختلف استان خبر داد و گفت: از شهرستان کنگاور تا مراکز درمانی در مسیر نظیر صحنه، طالقانی، امام رضا(ع)، اسلام‌آبادغرب و مرز خسروی برنامه‌ریزی دقیقی صورت گرفته و بیمارستان ثارالله در مرز خسروی که در سطح یک بیمارستان شبانه‌روزی تجهیز شده، به‌زودی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
ظهرابی افزود: در پی تحولات منطقه‌ای از جمله جنگ 12 روزه اخیر، پیش‌بینی‌هایی برای افزایش ذخایر دارویی، تجهیزات پزشکی و سرم به‌مدت حداقل سه ماه انجام دادیم که این مسأله آمادگی ما را دوچندان کرده است و امکانات درمانی در مرز خسروی بی‌نظیر است و در سطح هیچ‌یک از مرزهای خروجی کشور چنین تجهیزاتی وجود ندارد.
وی همچنین از کمبودهایی نیز در حوزه تجهیزات درمانی خبر داد و گفت: در برخی موارد نیاز به تأمین تجهیزات بیشتر داریم که پیگیری‌های لازم در این زمینه در حال انجام است.
انتهای پیام/