خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار دوباره جنبلاط به جامعه دروزی سوریه: اسرائیل از هیچ‌کس محافظت نمی‌کند - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 26 تیر 1404 - 10:53
رئیس سابق حزب سوسیالیست ترقی خواه لبنان با اشاره به اینکه فتنه افروزی های رژیم صهیونیستی منجر به فاجعه جنگ داخلی این کشور شد، بار دیگر به جامعه دروزی سوریه درباره افتادن در دام اسرائیل هشدار داده و تاکید کرد اسرائیل از هیچ کس محافظت نمی کند.
سوريه،صهيونيستي،لبنان،رژيم،جامعه،جولاني،دروزي،محافظت،تجزيه،ج ...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ولید جنبلاط، رئیس سابق حزب سوسیالیست ترقی‌خواه لبنان و رهبر جامعه دروزی این کشور که بارها درباره فتنه افروزی‌های رژیم صهیونیستی در میان دروزی‌ها و توطئه‌های آن برای تجزیه کشورهای عربی هشدار داده است، در سخنان جدید خود به این منظور اظهار داشت: اسرائیل از دروزی‌های سویداء محافظت نمی‌کند، بلکه برخی افراد ضعیف النفس و ناآگاه را با ادعای محافظت از آنها جذب خودش می‌کند.
ولید جنبلاط بدون اشاره به نام افرادی که در دام دشمن صهیونیستی افتاده و به آن خدمت می‌کنند گفت: این افراد از تجاوزات و حملاتی که طی چند روز گذشته رخ داد سود بردند.
رهبر جامعه دروزی لبنان در گفتگو با تلویزیون سوریه به فتنه افروزی‌های رژیم صهیونیستی در لبنان در دوره‌های مختلف اشاره و تاکید کرد: یکی از دلایل جنگ داخلی 19 ساله در لبنان این بود که اسرائیل ادعا می‌کرد از برخی طرف‌ها در لبنان محافظت می‌کند و اتفاقی که در نهایت افتاد این بود که منجر به فاجعه جنگ داخلی برای کشور ما شد.
وی تصریح کرد: ارتباطات من با وزرای امور خارجه و کشور سوریه جهت کاهش تنش‌ها ادامه دارد و نقش اصلی بر عهده دولت سوریه است.
ما نباید اجازه دهیم برخی افراد ضعیف النفس فرصت پیدا کنند و باید گفتگوی گسترده‌ای با بازیگران و شخصیت‌های صاحب نفوذ در سویداء آغاز کنیم.
جنبلاط پیش از این نیز بارها درباره توطئه‌های رژیم صهیونیستی در جامعه دروزی سوریه با هدف تجزیه این کشور و سپس گسترش این توطئه‌ها به دیگر کشورهای عربی به ویژه لبنان هشدار داده بود.
رئیس سابق حزب سوسیالیست ترقی‌خواه و رهبر جامعه دروزی لبنان گفت: مردم سوریه به‌خوبی می‌دانند چگونه عمل کنند، این پروژه‌ای که دشمن صهیونیستی طراحی کرده، خطرناک است و می‌خواهد عده‌ای را که اراده ضعیفی دارند، به جنگ داخلی بکشاند و من نمی‌دانم که قرار است این جنگ چگونه به پایان برسد.
همه ما می‌دانیم که دروزی‌ها در سراسر منطقه حضور دارند و قطعاً همه می‌دانند اگر در این دام دشمن بیفتیم، چه‌بلایی سرمان می‌آید.
این اظهارات بعد از آن است که به دنبال لشکرکشی تروریست‌های وابسته به ابومحمد جولانی، رئیس دولت موفت سوریه به سویداء در روز دوشنبه، کشتار خونینی در این شهر اتفاق افتاد و صدها غیرنظامی قتل‌عام شدند.
در این میان صهیونیست‌ها که در ماه‌های ابتدایی سقوط دولت قبلی سوریه با نفوذ در میان جامعه دروزی سوریه و انجام اقدامات تحریک‌آمیز میان آنها سعی داشتند با ادعای محافظت از دروزی‌های سوریه آنها را وادار به جدایی طلبی و سپس اجرای پروژه تجزیه سوریه کنند، حملات شدیدی به سوریه انجام دادند.
ارتش صهیونیستی روز گذشته ساختمان وزارت دفاع سوریه را به شکل بی سابقه‌ای بمباران کرد، این حملات به بهانه دفاع از جامعه دروزی‌های سوریه انجام می‌شود، اما این تجاوزات حتی با محکومیت دروزی‌ها نیز همراه شده است.
حملات شدید رژیم صهیونیستی به سوریه و تهدیدات علیه حکومت جولانی درحالی است که جولانی علاوه بر هموار کردن مسیر تجاوز و اشغالگری اسرائیل در سوریه، طی روزهای گذشته دیدارهایی با مقامات این رژیم داشته و چراغ سبز عادی‌سازی با آن را داده است.
به گفته منابع آگاه، جولانی در ازای دریافت حمایت رژیم صهیونیستی برای ماندن در قدرت، حاضر شده جولان را رسما به صهیونیست‌ها واگذار کند!
در همین زمینه بار دیگر زنگ خطر توطئه رژیم صهیونیستی و در کنار آن آمریکا برای تجزیه سوریه با بهره‌برداری از بی‌کفایتی، انفعال و سیاست سرکوبگرانه حکومت جولانی که عملا سوریه را جولانگاه اشغالگران صهیونیست کرده، به صدا در آمده است.
انتهای پیام/