خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توسعه صنعت توریسم دغدغه دولت است

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 26 تیر 1404 - 09:13
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، گفت: توسعه صنعت توریسم و افزایش سهم این بخش در توسعه جزو اواویت های دولت چهاردهم است.
گردشگري،توسعه،صنعت،بندپي،محسني،حوزه،كشور،محور،ميراث،مالي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، انوشیروان محسنی بندپی در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ظرفیت‌های ارزشمند این استان در حوزه گردشگری، اظهار کرد: سرمایه‌گذاری و فعال‌سازی زیرساخت‌ها در کنار رعایت مسائل امنیتی، نیازمند همکاری و تلاش دستگاه‌های نظارتی و کارشناسان است.
وی بر اهمیت صنعت گردشگری به عنوان محور اصلی توسعه کشور و فرصت‌های بی‌نظیر این صنعت در کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد و اعلام داشت رویکرد دولت تمرکز بر جذب سرمایه‌گذاری، تنوع‌بخشی و حمایت مالی از پروژه‌های گردشگری است.
محسنی بندپی، گردشگری را محور اصلی توسعه کشور دانست و گفت: صنعت گردشگری از مهم‌ترین شاخص‌های توسعه است، زیرا هم اشتغال‌زا و ارزآور است.
وی گردشگری را به عنوان محور توسعه کشور یاد کرد و گفت: در سال‌های گذشته دولت اهمیت ویژه‌ای به صنعت گردشگری داده است زیرا این صنعت هم اشتغال‌زا و هم ارزآور است.
محسنی بندپی افزود: در تمامی استان‌های کشور به‌ویژه در مناطق شمالی و غربی، ظرفیت‌های فراوان و تنوع اقلیمی وجود دارد که می‌تواند در توسعه صنعت گردشگری نقش‌آفرین باشد، فرصت‌های گسترده‌ای در حوزه طبیعت‌گردی، کوهنوردی، گردشگری مذهبی، تاریخی، آبی و تمدنی در انتظار بهره‌برداری است.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تصریح کرد: برای ایجاد انگیزه و شتاب در سرمایه‌گذاری، سفرهای منظمی به استان‌ها برگزار شده است و نتایج آن را در رشد گردشگری می‌بینیم به ‌گونه‌ای که شاهد رشد چشمگیر گردشگران هستیم و این نشان‌دهنده حمایت و نظارت جدی دولت است.
محسنی بندپی خاطرنشان کرد: دسترسی به منابع مالی از جمله اولویت‌های توسعه است و تفاهم‌نامه‌هایی با صندوق توسعه ملی و بانک مرکزی امضا شده است تا تسهیلات و ارز اختصاص یابد و همچنین پروژه‌های با پیشرفت فیزیکی بیش از 80 درصد از حمایت‌های مالی بهره‌مند می‌شوند.
وی در پایان افزود: برای نخستین بار در کنار دستگاه‌هایی مانند کمیته امداد، سازمان میراث فرهنگی و بنیاد برکت توجه ویژه‌ای به کسب‌وکارهای خرد در حوزه گردشگری، از جمله صنایع دستی، صورت گرفته است و بر اساس قانون برنامه هفتم و بودجه سال 1404، تعهد اشتغال وزارت میراث فرهنگی 79 هزار سهم است که به زودی به ثمر می‌رسد و توسعه اشتغال در این حوزه سرعت می‌گیرد.
انتهای پیام/