تحول ساختاری در وزارت میراث فرهنگی کلید خورد
معاون وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، گفت: تحول در ساختار مدیریتی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حال انجام است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، بهروز ندایی عصر امروز در آیین معارفه مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، اظهار کرد: در سالهای گذشته وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری متناسب با ساختار وزارت تحول نیافته بود که ما در دوره جدید مدیریت سعی کردیم تا این تغییر و تحول ساختاری و افزایش چارت سازمانی را تا 2 برابر وضعیت فعلی انجام دهیم.
وی افزود: تاکید وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بر برنامهمحوری در دوره جدید فعالیت وزارتخانه بود که ما در هفت ماه گذشته سعی کردیم تدوین برنامه پنج ساله را در هر سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری انجام دهیم.
معاون وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تصریح کرد: با چاپ این برنامه به زودی شاهد رونمایی از این برنامه پنج ساله خواهیم بود تا هم وزارتخانه و هم استانها بر اساس این برنامه و اولویتهای تعریف شده بتوانند کارهای خود را سر و سامان دهند.
ندایی گفت: در سالجاری بیشترین تاکید ما بر تغییر و تحول در ساختار نیروی انسانی و همچنین ساماندهی فضاهای ساختمانی میراث فرهنگی بوده که در این راستا با مجوزی که از سازمان امور استخدامی دریافت کردیم، قرار شده تا 2 برابر چارت سازمانی و ظرفیت نیروی انسانی را در استانها افزایش دهیم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در اصلاح ساختار اداری جدید شاهد راهاندازی مرکز سرمایهگذاری در وزارتخانه خواهیم بود که در این راستا سه اداره کل جدید نیز راهاندازی میشود.
معاون وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اضافه کرد: با راهاندازی این مرکز حقوق بینالمللی نیز 2 اداره کل شکل میگیرد و در استانها نیز معاونت سرمایهگذاری احیا شده و تقویت میشود.
ندایی بیان کرد: قطعا این امر به افزایش ورودی گردشگران خارجی کمک کرده و در از بین بردن ایران هراسی در جلب و جذب گردشگران خارجی کمک خواهد کرد.
وی در ادامه یادآور شد: پستهای سازمانی وزارتخانه با تلاش و پیگیریهای وزیر و اخذ مجوز از سازمان امور اداری و استخدامی در حال تغییر و تحول است و ما پیشبینی میکنیم تا 2 برابر وضعیت موجود تحول را در چارت سازمانی و افزایش نیروی انسانی شاهد باشیم.
معاون وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اظهار کرد: هم راستا با این سیاست در 360 شهرستان کشور ساختمان اداری میراث فرهنگی و چارت سازمانی به همراه نیروی انسانی به کارگیری شده و سایر تجهیزات نیز در اختیار استانها و شهرستانها قرار میگیرد.
ندایی تصریح کرد: در استان اردبیل از 12 شهرستان، تنها پنج شهرستان دارای اداره بوده و در پنج شهرستان نیز نمایندگی میراث فرهنگی فعالیت داشت اما در 2 شهرستان اصلا خبری از اداره میراث فرهنگی نبود.
وی گفت: در ساختار جدید در همه شهرستانهای این استان اداره و یا نمایندگی میراث فرهنگی راهاندازی شده و تعیین تکلیف ساختمانهای اداری و موضوع نگهداری آنها را نیز شاهد خواهیم بود.
معاون وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: در جذب نیروها نیز تا 2 برابر افراد متخصص و نخبه در اولویت جذب قرار گرفته تا در هر سه حوزه صنایع دستی، گردشگری و میراث فرهنگی بتوانیم به اهداف تعریف شده دست پیدا کنیم.
ندایی تغییر و تحولات را طبیعی عنوان کرد و یادآور شد: این تغییر و تحول به معنای عدم کارآیی مدیران قبلی نیست بلکه متناسب با سیاستهای دولت انتصابهای جدید آن هم از داخل مجموعه میراث فرهنگی انجام میشود تا با شایستگی در استانها بتوانیم برنامههای تعریف شده را به پیش ببریم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: مدیرکل جدید میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل باید تعامل شایستهای را با استاندار، معاونان و مدیران استانی انجام داده و به عنوان یک مجموعه فرابخشی با سایر دستگاهها نیز در ارتباط و تعامل باشد.
معاون وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تعامل با نمایندگان مجلس و بها دادن به نیروی انسانی توانمند و نخبه را بسیار ضروری اعلام کرد و ادامه داد: مدیریت جدید میراث فرهنگی استان اردبیل با توجه به تجربه و کولهباری از مسئولیت در عرصههای مختلف، امروز عهدهدار مسئولیت خطیر در استانی با ظرفیت بالای گردشگری است که به راحتی میتواند تحولی را در این حوزه ایجاد کند.
انتهای پیام/131