خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیام انتقادی بقایی از بی‌عملی اروپا در قبال جنایات اسرائیل

مهر | سیاسی | چهارشنبه، 25 تیر 1404 - 19:18
سخنگوی وزارت امور خارجه در تکمیل اظهار نظر مسئول سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا در انتقاد از بی‌عملی اتحادیه اروپا در قبال جنایات اسرائیل پیامی صادر کرد.
اروپا،اسرائيل،اتحاديه،ايكس،جنايات

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در شبکه اجتماعی ایکس و با اشاره به پیام جوزپ بورل مسئول سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا، نوشت: «و این درست در راستای تحریم گزارشگر ویژه فلسطین فرانچسکا آلبانیز توسط ایالات متحده است تا هر منتقد نسل‌کشی و جنایات وحشیانه مداوم اسرائیل در غزه و کرانه باختری را ساکت کند…»
شایان ذکر است، مسئول سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا درپیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشته بود: «شورای اتحادیه اروپا دیروز نتوانست در مورد نقض بند مربوط به حقوق بشر در توافقنامه همکاری توسط اسرائیل، تصمیمی بگیرد.
اما این خود یک تصمیم است: اروپا تصمیم می‌گیرد که جنایات جنگی مداوم اسرائیل را مجازات نکند و اجازه می‌دهد نسل‌کشی غزه بدون وقفه ادامه یابد.»