خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

750 مددجوی بهزیستی خراسان شمالی شاغل می‌شوند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 25 تیر 1404 - 18:12
مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی از هدف گذتری برای اشتغال 750 مددجوی این نهاد در سال جاری خبر داد.
بهزيستي،استان،نفر،گذشته،جعفري،خراسان،شمالي،كودك،اظهار،كودكان ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد صادق جعفری مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان از تحقق کامل یکی از وعده‌های مهم رئیس‌جمهور در سفر دی‌ماه 1403 به استان خبر داد و اظهار داشت: در پی تأکید ریاست محترم جمهوری بر لزوم حمایت بیشتر از کودکان بی‌سرپرست، یک واحد مسکونی ویژه نگهداری فرزندان بهزیستی با اعتباری بالغ بر 150 میلیارد ریال خریداری و به بهره‌برداری رسیده است.
جعفری کفت: این اقدام با هدف ایجاد محیطی امن، آرام و شبیه خانواده برای این کودکان انجام شده تا کیفیت خدمات تربیتی و حمایتی ارتقاء یابد.
وی افزود: در سال گذشته، بهزیستی استان توانست با استفاده از تسهیلات اشتغال‌زایی، زمینه اشتغال 965 نفر از جامعه هدف را فراهم کند.
از این میان، 119 نفر از بهبودیافتگان مراکز ترک اعتیاد ماده 15 و 16 بودند که با تسهیلاتی به ارزش 13 میلیارد تومان وارد بازار کار شدند.
وی هدف‌گذاری این نهاد در سال جاری را ایجاد اشتغال برای 750 نفر دیگر اعلام کرد.
مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی با اشاره به اقدامات در حوزه مسکن نیز اظهار داشت: افتتاح 84 واحد مسکونی جدید برای مددجویان در سال 1404 در دستور کار قرار دارد.
هم‌اکنون نیز 220 کودک و نوجوان از بدو تولد تا 18 سالگی در چهار مرکز شبانه‌روزی تحت حمایت بهزیستی نگهداری می‌شوند که ماهانه بین 4.5 تا 5 میلیون تومان برای هر فرزند به حساب مراکز واریز می‌شود.
جعفری همچنین از ارائه خدمات گسترده در حوزه سلامت و توان‌بخشی خبر داد و گفت: در سال گذشته 600 نفر از خدمات اندام مصنوعی بهره‌مند شدند و 3550 زن سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی قرار دارند.
همچنین طرح غربالگری بینایی برای 43 هزار و 300 کودک 3 تا 6 ساله اجرا شد و در حوزه مشاوره ژنتیک نیز 2000 نفر از خدمات چهار مرکز فعال بهره‌مند شدند که 4 میلیارد تومان از سوی بهزیستی برای اعمال ژنتیکی آنان هزینه شده است.
در بخش اورژانس اجتماعی، مدیر کل بهزیستی خراسان شمالی اظهار کرد: در سال گذشته 1050 تماس با سامانه 123 ثبت شد که به مداخله و بازگرداندن 48 کودک به آغوش خانواده‌هایشان منجر شد.
همچنین 716 خانواده دارای فرزند دوقلو و شمار زیادی از کودکان کار و در معرض آسیب از حمایت‌های مستمر این سازمان بهره‌مند هستند.
وی در پایان با اشاره به ضرورت مناسب‌سازی محیط برای تردد معلولان گفت: طی سال گذشته 350 بازدید از 59 دستگاه اجرایی استان انجام شد و هر سه ماه یک‌بار نیز شورای مناسب‌سازی در استان و شهرستان‌ها برگزار می‌شود.
وی تأکید کرد: مناسب‌سازی صرفاً به نصب رمپ محدود نمی‌شود بلکه باید با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و طراحی هوشمند شهری، شرایط حضور فعال معلولان و نابینایان در جامعه را فراهم کرد.
انتهای پیام/311/.