خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهارک میزبان «خانه» می‌شود

مهر | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 25 تیر 1404 - 18:12
نمایشگاه انفرادی نقاشی طیبه رحمانی با عنوان «خانه» با الهام از خانه‌ها و فضاهای شهری تهران در نگارخانه بهارک برگزار می‌شود.
نمايشگاه،انفرادي،نگارخانه،رشته،بهارك،طيبه،ونك،رحماني

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مشاور رسانه‌ای گالری، «خانه» عنوان نمایشگاه انفرادی نقاشی طیبه رحمانی است که ساعت ۱۷ روز جمعه، ۲۷ تیر با حضور پدیدآورنده آثار در نگارخانه بهارک افتتاح می‌شود.
در بیانیه هنری نمایشگاه چنین آمده است: «این نقاشی‌ها الهام گرفته از عکس‌هایی است که خود نقاش از نقاط مختلف تهران از جمله خانه‌ها، کوچه‌ها و فضاهای شهری گرفته.
نقاش به فضای این عکس‌ها، عنصر مورد نظر خود را افزوده و یا کاسته تا نگاهی ویژه به شهر که به مثابه خانه‌ای بزرگ است را به نمایش بگذارد.»
طیبه رحمانی فارغ‌التحصیل مقطع کارشناسی رشته طراحی صنعتی از دانشگاه هنر اصفهان و همچنین، دارای مدرک کارشناسی ارشد رشته عکاسی از دانشگاه هنر تهران است.
وی پیش از این، دو نمایشگاه انفرادی در رشته عکاسی برگزار کرده و علاوه بر اینها، نخستین نمایشگاهش را در نگارخانه سیمرغ فرهنگسرای کومش سمنان برگزار کرده بود و این رویداد، دومین نمایشگاه انفرادی این هنرمند به شمار می‌رود.
علاقه‌مندان به هنرهای تجسمی می‌توانند برای تماشای تابلوهای نقاشی به نمایش درآمده با متریال ترکیب مواد در این رویداد، در روزهای شنبه تا چهارشنبه ۲۸ تیر الی ۱ مرداد ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۱۷ تا ۲۰، به نگارخانه بهارک واقع در میدان ونک، ده ونک، کوچه شهید صابری، کوچه یکم، پلاک ۱ مراجعه کنند.