خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارتقای 250 کیلومتر از راه های کرمانشاه تا اربعین 1404

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 25 تیر 1404 - 16:13
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان کرمانشاه از اجرای گسترده روکش آسفالت در محورهای مواصلاتی استان با هدف میزبانی شایسته از زائران اربعین حسینی (ع) خبر داد و گفت: 250 کیلومتر از محورهای ورودی استان تا اربعین روکش آسفالت می شوند.
استان،كرمانشاه،اربعين،محورهاي،راهداري،روكش،خسروي،مسيرهاي،آسف ...

یزدان خسروی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار کرد: با برنامه‌ریزی‌هایی که در زمستان سال گذشته صورت گرفت، فرآیند قانونی اخذ مجوزها، برگزاری مناقصات و انتخاب پیمانکاران در محورهای اصلی و شریانی استان، به‌ویژه مسیرهای منتهی به مرزها و استان‌های همجوار، به‌طور کامل انجام شد.
وی افزود: هدف ما از این اقدامات، فراهم‌سازی شرایط مناسب برای میزبانی مطلوب از زائران اربعین حسینی و عتبات عالیات در سال 1404 است.
مدیرکل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای بهسازی محورهای مواصلاتی، گفت: اکنون حدود 160 کیلومتر از محورهای شش‌گانه ورودی استان، با روکش جدید آسفالت بهره‌برداری شده و تلاش داریم این میزان را تا پیش از اربعین سال جاری به 250 کیلومتر افزایش دهیم.
خسروی با بیان اینکه ارتقای زیرساخت‌های جاده‌ای استان کرمانشاه از برکات معنوی مراسم اربعین است، گفت: این رویداد باعث تزریق اعتبارات قابل‌توجهی به استان می‌شود و ما نیز خود را موظف می‌دانیم با تمام توان در خدمت مردم و زائران باشیم.
وی با اشاره به نقش نظارت فنی بر پروژه‌ها گفت: تمام کارخانه‌های آسفالت استان در مقاطع مختلف توسط تیم‌های ارزیابی بازدید و بررسی می‌شوند و هرگونه نقص احتمالی در همان مرحله شناسایی و برای رفع آن برنامه‌ریزی می‌شود.
مدیرکل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت: با استانداردسازی کارخانه‌ها و بهره‌گیری از آزمایشگاه‌های مکانیک خاک دولتی و خصوصی و شرکت‌های مشاور نظارتی، کیفیت اجرای پروژه‌ها به‌صورت دقیق کنترل می‌شود.
خسروی گفت: در سال‌های اخیر سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور نیز بخشنامه‌های سخت‌گیرانه‌ای صادر کرده که بر اساس آن، پروژه‌هایی که کیفیت لازم را نداشته باشند، تأیید نخواهند شد و هیچ‌گونه پرداختی بابت آن‌ها انجام نمی‌شود.
وی با بیان اینکه پروژه‌های فعلی از کیفیت مطلوبی برخوردارند، افزود: محورهایی که اخیراً با روکش آسفالت به بهره‌برداری رسیده‌اند، نیازمند گذشت حداقل 20 روز از زمان اجرا برای قوام یافتن روکش هستند که پس از این بازه زمانی، عملیات خط‌کشی اجرایی خواهد شد.
مدیرکل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه با تأکید بر ایمن‌سازی کامل محورها گفت: پیمانکاران موظف هستند عملیات ایمن‌سازی کارگاهی، نصب چشم‌گربه‌ای و تأمین روشنایی مناسب را به‌طور همزمان اجرا کنند و ما متعهد هستیم تا پیش از اربعین، تمامی محورهای مواصلاتی استان، چه مسیرهای جدید و چه مسیرهای قدیمی، به‌طور کامل خط‌کشی و ایمن‌سازی شوند تا هیچ زائر و مسافری نارضایتی از وضعیت راه‌های استان کرمانشاه نداشته باشد.
انتهای پیام/