فرهنگسازی و اصلاح فرآیندها لازمه مبارزه مؤثر با قاچاق کالا و ارز است - تسنیم
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری، گفت: فرهنگ سازی و اصلاح فرآیندها، لازمه مبارزه مؤثر با قاچاق کالا و ارز است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، عبدالعلی ارژنگ، در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان، بر لزوم بهرهگیری حداکثری از ظرفیتها در راستای تقویت تولید داخلی و مقابله اصولی با پدیده قاچاق تأکید کرد و با اشاره به تأثیر قاچاق بر بنیانهای اقتصادی کشور، اظهار داشت: در صورت بیتوجهی به برنامهریزی دقیق و استفاده از ظرفیت دستگاههای مرتبط، اقتصاد ملی و تولید داخلی با آسیبهای جدی مواجه خواهد شد.
وی ضمن قدردانی از تلاشهای پلیس اقتصادی در حوزه پیشگیری، بر ضرورت تقویت فرهنگسازی برای کاهش تقاضای کالای قاچاق در جامعه تأکید کرد و گفت: تا زمانی که تقاضا وجود دارد، اقدامات مقابلهای نیز نتیجه مطلوب نخواهد داشت.
لازم است دستگاههایی مانند صداوسیما و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با طراحی برنامههای عملیاتی، نقش فعالی در این زمینه ایفا کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری به اقدامات کارگروه سوخت در کمیسیون اشاره کرد و افزود: با توجه به مشخص بودن آسیبها در این حوزه، لازم است مصوبات مشخص و قابل پیگیری برای اصلاح روندها داشته باشیم.
همچنین سایر کارگروهها نیز باید ایرادات فرآیندی را شناسایی و برای رفع آنها پیشنهاد ارائه دهند.
وی به موضوع تخلفات برخی شهرداریها در صدور پروانهها نیز اشاره کرد و اظهار داشت: سامانهها بهتنهایی مانع تخلف نمیشوند؛ بلکه لازم است با افراد متخلف برخورد جدی صورت گیرد.
این موارد با هماهنگی دادستانی و ثبت مصوبهای مبنی بر طرح شکایت پیگیری شود.
ارژنگ به تأخیر در تکمیل پروژه ایستگاه بازرسی کردشامی اشاره کرد و با بیان اینکه این پروژه میتواند نقش مهمی در مقابله با قاچاق ایفا کند، خواستار تسریع در روند اجرایی آن شد و از فرماندهی انتظامی خواست تا پایان شهریورماه این طرح به نتیجه برسد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری در خصوص مقابله با قاچاق زغال، بر نظارت جدی بر مجوزهای صادر شده توسط سازمان صمت در شهرستانهای فاقد منابع جنگلی تأکید کرد.
وی بر تدوین و ارائه برنامههای رسانهای مستند توسط دستگاههای فرهنگی بهویژه صداوسیما و فرهنگ و ارشاد تأکید کرد و گفت: اگر آگاهسازی صحیح صورت گیرد، بسیاری از اقدامات مقابلهای غیرضروری خواهد شد.
همچنین در این جلسه، مواردی همچون بررسی بارنامههای صوری، نظارت بر شهرداریها با محوریت دفتر امور شهری، اعلام اطلاعات خودروهای اسقاطی و توقیفی به شرکت پخش فرآوردههای نفتی جهت ابطال کارت سوخت، و اصلاح فرآیند صدور پروانههای فعالیت درونشهری نیز مورد بحث قرار گرفت.
انتهای پیام/7540/