خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد 29 درصدی منابع مشارکت‌های مردمی در خراسان جنوبی - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 25 تیر 1404 - 14:12
معاون مشارکت های مردمی و توسعه ظرفیت های اجتماعی بهزیستی خراسان جنوبی از ساخت بیش از 900 واحد مسکونی، ایجاد بیش از 130 فرصت شغلی و رشد 29 درصدی منابع مشارکتی در سال گذشته خبر داد.
مددجويان،تومان،بهزيستي،اشتغال،مردمي،توسعه،خسروي،خراسان،تسهيل ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمد خسروی، معاون مشارکت‌های مردمی و توسعه ظرفیت‌های اجتماعی بهزیستی خراسان جنوبی در نشست خبری به مناسبت هفته بهزیستی با اشاره به فعالیت‌های حوزه مسکن مددجویان تحت پوشش گفت: در سال گذشته بیش از 900 واحد مسکونی در مراحل مختلف ساخت قرار دارد و 240 واحد به جامعه هدف واگذار شده است.
وی با بیان اینکه علاوه بر زمین‌های واگذار شده، کمک بلاعوض تا سقف 200 میلیون تومان به ساخت واحدها اختصاص یافته و حدود 50 میلیارد تومان در این بخش هزینه شده است، ادامه داد: تسهیلات قرض‌الحسنه با بازپرداخت 7 ساله به مددجویان ارائه شده که سال گذشته به 107 نفر معادل 13 میلیارد و 800 میلیون تومان پرداخت شد و امسال مبلغ 93 میلیارد تومان تسهیلات ابلاغ شده است.
پرداخت 117 میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغالزایی
خسروی در حوزه اشتغال مددجویان گفت: از هفته بهزیستی سال گذشته تاکنون، 131 فرصت شغلی برای مددجویان ایجاد شده و 117 میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه در این زمینه پرداخت شده است.
معاون مشارکت‌های مردمی و توسعه ظرفیت‌های اجتماعی بهزیستی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه سیاست سازمان بهزیستی به سمت اشتغال کارگاهی و کارفرمایی تغییر یافته تا از انحرافات خوداشتغالی جلوگیری شده و پایداری بیشتری در اشتغال مددجویان شکل بگیرد، خاطرنشان کرد: طرح تسهیل‌گری اشتغال با 7 تسهیلگر شغلی فعال شده که به شناسایی و حمایت از مددجویان کمک می‌کنند.
مرکز پشتیبان شغلی نیز با هدف ارائه مشاوره و حمایت‌های پس از اشتغال راه‌اندازی شده است.
مشارکت‌های مردمی؛ کلید موفقیت در توسعه ظرفیت‌ها
خسروی دباره نقش مشارکت‌های مردمی بیان کرد: سال گذشته منابع مشارکتی بخش دولتی و غیر دولتی به 235 میلیارد تومان رسید که 29 درصد نسبت به سال قبل رشد داشته است.
وی ادامه داد: در سه ماهه اول امسال نیز این مشارکت‌ها 43 درصد افزایش یافته و به 30 میلیارد تومان رسیده است.
معاون مشارکت‌های مردمی و توسعه ظرفیت‌های اجتماعی بهزیستی خراسان جنوبی گفت: مراکز مثبت زندگی در سطح استان خدمات محله‌محور ارائه می‌دهند و با شناسایی ظرفیت‌ها و مشکلات در محل زندگی مددجویان، روند حل مشکلات را تسهیل می‌کنند.
چالش‌ها و چشم‌انداز آینده
خسروی با وجود این پیشرفت‌ها، اذعان کرد: مسیر توانمندسازی مددجویان نیازمند برنامه‌ریزی بلندمدت و تعامل دستگاه‌های مختلف است.
وی گفت: پایداری اشتغال و افزایش کیفیت خدمات در کنار توسعه مشارکت‌های مردمی و تغییر نگرش به سمت اشتغال کارگاهی، از اولویت‌های مهم سال جاری بهزیستی خراسان جنوبی است.
انتهای پیام/257