خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در اولویت برنامه‌های تابستانی قرار گیرد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 25 تیر 1404 - 13:12
استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر لزوم توجه ویژه به مهارت آموزی و تربیت نسل آینده، خواستار برنامه ریزی جامع برای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در تابستان شد.
پرورش،آموزش،آموزشي،استاندار،خراسان،جنوبي،فني،فرهنگي،توسعه،مه ...

به گزارش خبرنگار تسنیم از بیرجند، سید محمدرضا هاشمی، استاندار خراسان جنوبی، امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان با بیان اینکه برنامه‌های فرهنگی، مهارتی و تربیتی باید هم‌راستا با نیازهای واقعی نسل جوان طراحی شوند، گفت: اوقات فراغت تابستان فرصتی ارزشمند است که باید با برنامه‌ریزی غنی و هدفمند، به رشد و تعالی دانش‌آموزان منجر شود.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، تأکید کرد: تربیت نسلی متعهد، توانمند و مسئولیت‌پذیر، رسالت مهم آموزش و پرورش است و دستگاه‌های اجرایی نیز باید در این مسیر با تمام توان همکاری کنند.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اهمیت توسعه عدالت آموزشی اظهار داشت: لازم است پروژه‌های آموزشی در مناطق کم‌برخوردار با سرعت بیشتری پیش برود و از اموال مازاد دستگاه‌های اجرایی برای توسعه فضاهای آموزشی استفاده شود.
اگر دستگاهی اموال مازاد دارد، طبق قانون باید در اختیار آموزش و پرورش قرار دهد تا برای نیازهای آموزشی به‌ویژه تأمین فضاهای مدرسه‌ای مورد استفاده قرار گیرد.
وی بر لزوم استفاده از ظرفیت روحانیت، ائمه جماعات و گروه‌های فرهنگی در برنامه‌های تابستانی دانش‌آموزان تاکید کرد و گفت: در شرایطی که آسیب‌های اجتماعی از جمله اعتیاد در کمین نوجوانان است، باید برنامه‌های فرهنگی و دینی نقش پررنگ‌تری در مدارس و اردوگاه‌ها ایفا کنند.
هاشمی، خواستار تسریع در راه‌اندازی هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای شد و افزود: توسعه رشته‌های مهارتی و فنی یکی از اولویت‌های ما در راستای تربیت نیروی کار متخصص است.
آموزش و پرورش و دفتر فنی استان باید پیگیری‌های لازم را برای ایجاد هنرستان جدید در محدوده شهری انجام دهند.
استاندار خراسان جنوبی کمبود نیروی انسانی برای سال تحصیلی آینده را یکی از دغدغه‌های جدی دانست و تصریح کرد: امیدواریم با برگزاری آزمون استخدامی پیش‌رو، بخش قابل توجهی از این کمبود جبران شود.
وی بر مشارکت خانواده‌ها و نمایندگان اولیاء در تصمیم‌گیری‌ها تاکید کرد و گفت: نظرات خانواده‌ها باید در جلسات آینده شورای آموزش و پرورش به شکل منسجم مطرح شود تا شاهد تصمیماتی مبتنی بر خواست و نیاز واقعی جامعه باشیم.
انتهای پیام /258